Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

csütörtök, december 31

Boldog Újévet!



Ma éjszaka elbúcsúzunk 2009-tôl. Vele együtt engedjünk elmenni minden rossz emléket, sérelmet, fájdalmat és köszöntsük boldogan, önfeledten, elvárásokkal telve az új évet!
Kívánom mindannyiunknak, hogy 2010 legyen eddigi életünk legszebb éve!
Joel Osteen a következô üzenetet küldi blogjában (joelosteen.com):

Felkészülés az új szintre

Néhány évvel ezelôtt meglátogattam barátaimat. Egy nagyon pici lakás volt, de ôk mégis boldogok és elégedettek voltak. Hittek benne, hogy Isten valami nagyobbat tartogat számukra. Mikor beléptem, a nappali tele volt olyan bútorokkal, melyek a szobához képest túl nagyok voltak. Alig lehetett elmenni mellettük. A díványok egymásnak szorítva, az asztalokkal. Minden olyan zsúfolt volt. Természetesen nem szóltam semmit, de mégis olyan furcsa volt az egész. Pár perc elteltével azt mondta a férfi: "Joel, elnézést kérünk a nappalink miatt. Ezeket a bútorokat az új házunkba vettük." Nem tudtam, hogy elköltöznek és azt válaszoltam: "Tényleg? Hova költöztök?"
"Még nem tudjuk. Csak azt tudjuk, hogy nem maradunk itt. Ez csak átmeneti megoldás." - felelték.
Ôk egy új szintre készültek.

Jó pár évig maradtak még abban a lakásban. Valahányszor összefutottunk, mindig megkérdeztem, elköltöztek-e már, de ôk azt válaszolták, még nem.
"Mikor költöztök?"- kérdeztem.
"Hamarosan."- válaszolták minden egyes alkalommal.
Sosem hangzottak csalódottnak. Sosem voltak levertek, legyôzöttek. Mindig reményteljesek, várakzással teltek voltak.

Egy napon a feleséget elôléptették és a dolgok a helyükre kerültek. Tudod hol vannak a bútorok? Nem, nem az új otthonukban. Odaadták egy fiatal párnak, akik hisznek álomotthonukban. Látod, ha tettekkel is alátámasztod hited, azzal felkelted Isten figyelmét és ajtót nyitsz neki, hogy megáldhasson és te is áldás lehess mások számára.

Amint 2009 a végéhez közelít, arra akarlak biztatni, hogy vizsgáld meg az álmokat, vágyakat, miket Isten ültetett szívedbe! Milyen elôkészületeket teszel megvalósulásuk érdekében? Elveted a magokat, hogy bôséges termést arass az Új Évben? Ne hagyd ezt az utolsó napot csak úgy elmenni. Szánj rá idôt és keresd az Urat, engedd, hogy irányítsa lépteid! Rendeld neki alá útjaid és készülj fel az új szintekre - a béke, az elôkészület, a boldogság új szintjeire és a szabadság új szintjeire életed minden területén!

Victoria és én szeretünk titeket és imádkozunk értetek minden nap. Nagyon boldog Újévet kívánunk és kapjátok meg mindazt az áldást amit Ô 2010-ben tartogat számotokra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails