Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

szerda, február 3

A víz titkai 2.rész – Dr Emoto üzenete



Dr. Masaru Emoto világhírû vízkutató, a béke hírnöke és sok könyv, többek között a New York Times bestsellerek: Titkos üzenetek a vízben, A víz valódi ereje és a legújabb a Szeretet alakja c. könyvek írója.
Emoto kutatása során vizuálisan megörökítette a víz szerkezetét a megfagyás pillanatában és fényképekkel dokumentálva megmutatta, hogy a szavak, a zene és a gondolatok milyen közvetlen hatással vannak a vízre. A romboló hatású gondolatok összehasonlítva a szeretet, hála és béke gondolataival jelentôs különbségeket mutatnak. Ez a forradalmi felfedezés, hogy gondalataink befolyásolni tudják a vizet, mélyreható befolyást gyakorol egészségünkre és bolygónk jóllétére.

Íme az üzenete:

A víz az alapja mindennek. És a víz önmagad tükörképe is. Ez azt jelenti, hogyha elméd (gondolataid) békés, a víz is békéssé válik. Ugyanakkor (ennek következményeként) a világ is békéssé válik - mert a víz az alapja mindennek.
Így tehát ha mindenkinek békével teli gondolatai vannak, akkor ez az Univerzum automatikusan békéssé válik. Én így hiszem.
Beszéljünk hát a vízhez! Kérjünk vizet ... és mondjuk: Köszönöm, víz! - Szeretlek, víz! - Tisztellek, víz!

Tisztítsuk meg a Föld összes vizét szeretettel, hálával és a víz iránti békés szándékkal! A víz képes és akar békét hozni testünknek és a világnak. További információért látogasd meg a HADOLIFE USA-t és kérlek támogasd az internationalwaterforlifefoundation.org -ot...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails