Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

csütörtök, július 26

Szabotálod önmagad?

Dr. Robert Anthony üzenete

Néha abban bízunk, hogy tetteink és szavaink teszik olyanná életünket, amilyennek szeretnénk. Aztán pedig csalódottak leszünk, mert néha olyat mondunk, vagy teszünk, ami ellentétes kisugárzásunkkal.

Más szavakkal, ha azt mondod, igazán reménykedsz valaminek a jóra fordulásában, amikor valójában nem igazán számítasz rá, akkor reményteljes szavaid optimistán hangzanak, de nem fogják elhozni a vágyott eredményt. Ha olyasmit akarsz, amiben őszintén kételkedsz, az nem tud addig megvalósulni, amíg ez a kétely benned van.

Fotó: keia.org
A legtöbb hiedelmedet élettapasztalataiddal szerezted. Hiedelmeid azon dolgok eredményei, melyeknek szemtanúja voltál és elhitették veled, hogy igazak. Ha tehát láttál valamit megtörténni, amiről nem akartad, hogy megtörténjen, amint megfigyelted, arra a következtetésre jutottál, hogy ez "tény", "nyilvánvaló", ez az "igazság" és ez "valós". Azt is megtanultad, hogy a valós dolgokra kell összpontosítanod.

Az igazság azonban az, hogy amire összpontosítasz, az alakítja gondolkodásmintádat. Ez a hiedelem - egy megszokott gondolkodásminta. Ha tehát olyan gondolkodási szokást gyakorolsz be, ami nem egyezik azzal, amit akarsz, akkor vonzásfrekvenciádat keresztező áramlást alakítasz ki. Más szavakkal, így AKAROD, de így is VÁROD el.

Az a gond, hogy a legtöbb elvárásod TV-nézés közben, családoktól, barátoktól, újságokból származik. Hosszú idő alatt jutottál el erre a gondolkodási szokásra. Szereted vagy sem, a legtöbb esetben azok a gondolatok dominánsabbak benned, mint vágyad rezgései. Ilyenkor az történik, hogy mindenfélét akarsz, de más vagy éppen azokkal ellentétes rezgést bocsátasz ki.

Meg kell találnod a módját, hogy megváltoztasd hiedelmeidet, különben nem tudsz változtatni életeden. Ha nincs meg az, amit akarsz, akkor garantálhatom, hogy ellentétes energia vagy hitrendszer dolgozik benned. Szánj rá időt, hogy felfedd, mi az és utána használd fel ezt a tudatosságot a változásra! A tudatosság mindig a változás első lépése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails