Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

szerda, május 26

Hogyan dönti el az Univerzum ki mit kap?

Sokan felteszik a kérdést, mi van akkor, ha valaki nem azt akarja, amit én és az illető éppenséggel a partnerem, közeli családtagom? Hogyan dönti el az Univerzum, hogy melyikünk kapja meg azt, amit akar?

Ilyenkor az a baj, ha hagyod, hogy az ő vágyaik eltérítsék figyelmedet a saját vágyaidról. Vagyis hátráltató tényezőnek tartod őket és erre fókuszálsz, illetve az ő kívánságaikra, így pedig nem leszel összhangban a saját vágyaiddal. A fájdalmat nem azért érzed, mert ellenzik álmaidat, hanem azért, mert nem vagy összhangban a SAJÁT vágyaiddal.

Azért érzed kellemetlenül magad, mert bíztál terved megvalósulásában. Azt akarod, hogy úgy történjen, ahogy eltervezted. Minden alkalommal, amikor valamilyen forráshoz kötöd vágyaid megvalósulását (egy személyhez, szituációhoz), azzal korlátozod önmagad.

Ragaszkodj inkább vágyaidhoz hálás hozzáállással és ekkor az Univerzum megvalósítja ezt az álmot olyan módokon, amiket el sem tudsz képzelni! Sokkal több lehetőséged van, mint ez az egyetlen forrás. Ne hagyd, hogy ez akadályozzon céljaid elérésében! Engedd, hogy az Univerzum más utat találjon!

Meg kell értened, hogy az Univerzum különlegesnek és egyedinek tart téged és meg akarja válaszolni minden kérdésed, minden vágyad, minden álmod, DE abba kell hagynod a mentegetőzést, mások okolását amiért eddig nem sikerült.

(Dr. Robert Anthony írása alapján)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails