Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

péntek, május 21

Virágozz ott, ahova elültettek!

Joel és Victoria üzenete

"...Ő, ki megkezdte benned a jó munkát, folytatni fogja befejezésig, Jézus Krisztus napjáig."
(Filippibeliekhez 1:6)

Amikor Isten munkálkodik életünkön, néha kissé kellemetlenné válhatnak a dolgok. Olyan emberekkel találkozunk, akikkel nehéz kijönni, vagy olyan helyzetbe kerülünk, amit látszólag nem tudunk befolyásolni.

Ha ez megtörténik, akkor ne panaszkodj, ne légy keserű, ne próbálj mindent megváltoztatni magad körül, hanem tekints mélyen önmagadba és mondd: " Lám megtanultam, hogy Istent az én megváltoztatásom jobban érdekli, mint körülményeim megváltoztatása. Ha keserű maradok, mert nem haladok utamon, vagy csalódott, amiért a dolgok nem terveim szerint történnek, az itt fog engem tartani, ahol most vagyok."

Ha változást akarsz, látni akarod, amint Isten új ajtókat nyit meg neked, akkor ott kell virágoznod, ahova elültettek. Nem várhatsz addig, míg a dolgok jobbra fordulnak azzal, hogy egy jó hozzáállást alakíts ki. A lehető legjobbnak kell lenned ott, ahol vagy. Ha ott virágzol, ahova elültettek, akkor megengeded Istennek, hogy munkálkodjon benned és ő készségesen be fogja fejezni azt, amit elkezdett benned!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails