Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

szerda, augusztus 24

Csak énekelj tovább!

Joel Osteen üzenete

Régebben hallottam egy csodálatos történetet Michaelről, egy 5 éves kisfiúról. Az anyukája megtudta, hogy kislánya fog születni és Michael nagyon izgatott lett. Alig várta, hogy megláthassa kis hugocskáját. Napközben sokszor odaszaladt anyukája pocakjához és énekelte kicsi testvérének: "You are my sunshine, my only sunshine..." (Te vagy a napsugaram, az egyetlen napsugaram...)
Hétről hétre többszázszor is elénekelte.

Amikor elérkezett az idő, hogy a mama bemenjen a kórházba, komplikáció merült fel a szülésnél és a kisbaba nem volt jól. Az orvosok azt mondták, nagyon kicsi az esélye, hogy életben marad. Az apa és az anya teljesen összetörtek. Átvitték a kicsit az újszülött intenzív osztályra.
Ezalatt a kis Michael nem tudta mi történik. Folyton kérdezgette, mikor láthatja a kis húgát.


Az orvosok közölték a szülőkkel a fájdalmas hírt, hogy a kisbaba valószínűleg nem éli túl az éjszakát. A mama rádöbbent, ha kis Michael nem láthatja meg most azonnal a testvérét, akkor talán sosem fogja életben látni. Bár tilos volt gyerekeket bevinni az intenzív szobába, amikor a főnővér nem figyelt oda, a mama mégis becsempészte kis Michaelt és az végre megpillanthatta testvérét. Visszahőkölt a sok kábel és cső látványától. Ebben a pillanatban a főnővér észrevette és rászólt:" Héé! Mit keres itt ez a gyerek! Ez szabály ellenes! Azonnal ki kell mennie!"

Bár anyja egy szót sem tudott szólni, a kis Michael hirtelen elkezdett újra énekelni kicsi hugának: "Te vagy a napsugaram, az egyetlen napsugaram. Te teszel boldoggá, mikor szürke az ég."
A nővér észrevette, hogy a baba heves szívverése lelassult normális ütemre.
"Énekelj tovább!" - mondta Michaelnek.
Az pedig folytatta:" Te vagy a napsugaram, az egyetlen napsugaram. Kérlek ne vedd el tőlem a napsugaramat!"

Michael percekig énekelt. A nővér csak állt ott és csodálattal nézte. A baba szívritmusa visszaállt a normálisra. Arcáról lassan eltűnt a sápadt lilás szín. A reszketős idegesség nyugodt békés állapotra váltott. Mintha 5 éves testvérének szavai egészséget, gyógyulást és teljességet váltottak volna ki a kislányból.
Rövidre fogva a történetet, minden nehézség ellenére pár nap múlva teljesen egészségesen mehetett haza a baba.

Barátaim! Isten csodálatos erőt adott szavainknak. Életet kell beszélnünk önmagunkba és azokba, kiket Isten az életünkbe küldött! Ha most nehéz idők járnak felettetek, tudnotok kell, hogy Isten még mindig a csoda-gyárban dolgozik. Ha a körülmények lehetetlennek tűnnek, amikor látszólag nincs esélyed, haladj tovább, beszélj életet és mindenek előtt - csak énekelj tovább!

...Énekelj és zenélj szívedből az Úrnak (Efézusbeliekhez 5:19)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails