Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

szerda, augusztus 31

Vágyaid megváltoztatják a világot - Paulo Coelho és Az alkimista

Paulo Coelhot, a nagysikerű írót valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Ebben a videóban arról beszél, hogyan hatnak vágyaink az egész Univerzumra és mit kell tennünk, hogy megértsük, megtanuljuk az Univerzum nyelvét.


A videó fordítása:

Szerencse, egybeesés, hit.
"Az alkimistában" azt írtam, hogy ha valamit akarsz, akkor az egész Univerzum összefog veled, hogy megkapd. Ez azt jelenti, hogy ha rezgésedet, energiádat - vagy hívd aminek akarod  - kibocsátod az űrbe, akkor az valamilyen módon hatással lesz a világ lelkére.

Azt gondolom, hogy az egybeesés a csillagok nyelve. Valami bekövetkeztéhez olyan sok erőt kell mozgásba hozni.
A régi alkimisták és a fizikusok szerint minden egy dologból áll. Ők atomnak nevezik. És minden atomokból áll. Ha pedig minden teljes összeköttetésben van egymással, akkor bármit teszel, az rezonál a világ többi részével.

A tudomány tehát az, amikor körbenézel és azt mondod, "Istenem, az Univerzum beszél hozzám!". Azonban meg kell értenem ezt a nyelvet.
Bármilyen nyelvet rizikó vállalással lehet megérteni. Úgy, hogy nem félünk hibázni.

Tehát úgy kezded el megtanulni ezt a nyelvet, hogy valami olyasmit használsz, amit eddig tagadtál.- Az intuíciódat. Használnod kellene az intuíciódat. És elég bátornak kellene lenned ahhoz, hogy mélyre lemerülj ebbe az ismeretlen Univerzumba és azt mondd: Meg akarom tanulni ezt a nyelvet.

A videó közvetlen linkje: http://youtu.be/kwkxzx6N6XE
(Köszönet az ötletért a FinerMindsnak.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails