Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

szerda, szeptember 7

A Vonzás Törvénye haladóknak

Dr. Robert Anthony üzenete

Tudjuk, hogy a Vonzás Törvénye egyszerűen azt mondja ki, hogy hasonló rezgések vonzzák egymást és különböző rezgések pedig taszítják egymást. Más szavakkal soha nem fogsz gazdagságot bevonzani az életedbe, ha folyamatosan ellentétes vagy annak ellentmondó rezgést bocsátasz ki. Semmi esély nincs rá. Ebből az is következik, hogy sosem fogsz magas energiájú eredményre jutni alacsony energiájú rezgésszintről.

Rendben, akkor most menjünk bele egy haladóbb elméletbe! Először is beszéljünk az időről! Albert Einstein azt mondta, az idő nem létezik úgy, ahogy mi azt ismerjük. Tehát nincs különbség a múlt, jelen és jövő között. Az mind csak illúzió, mely számunkra valósnak tűnik. A múlt, jelen és jövő egyidejűleg létezik éppen most.

Az időre általában vízszintesként gondolunk. A múlt mögöttünk van, a jövő előttünk és ez így halad tovább. Ábrázolhatnánk egy papíron egy vízszintes vonallal is, ahol a múlt a bal oldalon, a jövő pedig a jobbon van.

A kísérlet kedvéért tegyük fel, hogy az idő nem vízszintes, hanem függőleges. A papíron most függőleges vonalat rajzolunk, ami a MOSTot jelképezi. Tegyél rá egy pontot - ez lesz a MOST! Ha fölötte mégegy pontot rajzolsz, az is a MOST lesz és rajzolj még fentebb egy újabb pontot, az szintén a MOST lesz. Mi történik hát, ha most, most és most van és mindegyik egyidejűleg történik? Ekkor nincs múlt és nincs jövő.

Néhány fizikus azt állítja, hogy legalább 11 dimenzió létezik egyidejűleg. Ha tehát függőleges vonal mentén képzeljük el az időt, akkor ez annyit tesz, hogy a MOSTjaink 11 dimenzión keresztül mennek fel és le. Én hiszem, hogy egyszer felfedezik ennél sokkal több dimenzió létezését, de a példa kedvéért használjunk csak 11-et!


Rendben, akkor figyelj tovább! A fizika egyik legalapvetőbb törvénye azt mondja ki, hogy az energia nem keletkezik, nem vész el, hanem csak átalakul egyik formából a másikba. Mi van akkor hát, ha többszörös MOST, Univerzum vagy létforma van jelen egyidejűleg? Ez azt jelenti, hogy minden, ami valaha létezett vagy valaha is létezhet, az már MOST jelen van.

Ha ez igaz, márpedig minden kutatásom eredménye ezt jelzi, akkor ha mi döntjük el melyik Univerzumot (most-ot) akarjuk megfigyelni, akkor azzal kiválasztjuk a saját valóságunkat.

Elméletben választhatod azt az Univerzumot, ahol milliomos vagy, vagy pedig azt, amelyikben hajléktalan. Választhatsz egészséges testet vagy beteget. Lehet tökéletes társad vagy egy működésképtelen kapcsolatod. Te vagy az, aki választ (vagy nem választ) a FIGYELMED és a FÓKUSZOD által. És mivel az energia oda áramlik, amire a figyelmed irányul, azt fogod megtapasztalni életedben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails