Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

szerda, szeptember 28

A Vonzás Törvénye haladóknak 2

Egy korábbi bejegyzésben már írtam a Vonzás Törvénye tudományos hátteréről. Itt tudod újra elolvasni: http://inspiralo-uzenet.blogspot.com/2011/09/vonzas-torvenye-haladoknak.html
Most pedig arról lesz szó, mi az a fontos dolog amit a bevonzáshoz tennünk kell.

Dr. Robert Anthony üzenete

Szándékod megválasztásával és figyelmed rögzítésével választottál és folyamatosan megválasztod, hogy melyik Univerzumban veszel éppen részt. Azt a kérdést kell tehát feltennünk, hogy melyiket választjuk, vagyis inkább, hogy melyiket akarjuk választani?

Gondolj csak bele! A tudósokat és fizikusokat az foglalkoztatja most, hogy több különböző formában, dimenzióban és időben létezünk. Mi választjuk ki, hogy melyik valóságban akarunk élni szándékunktól és figyelmünktől függően.

Tudom, hogy a fejed éppen szét akar durranni, mert ez annyira valótlannak tűnik, pedig ez sokkal valósabb, mint amit el tudsz képzelni vagy fogadni.

Mindegyik kvantumfizikai elméletben az a közös, hogy te vagy a megfigyelő és a résztvevő is. Világosan megfogalmazott SZÁNDÉKODDAL és szakadatlan, folyamatos FIGYELMEDDEL te választod ki, melyik világban leszel jelen.

A tudomány kimondja, hogy az, amit külső környezetünkben megfigyelünk, nem más, mint belső világunk kivetítése. Oké, akkor végy egy mély lélegzetet és tegyük át a gyakorlatba!


Képzeld el, hogy azt a rezgést bocsátod ki a jövőbe, hogy a következő évben 100.000 $-t akarsz teremteni. Ha erre fókuszálsz, átérzed és úgy is teszel, mintha már meglenne, akkor tetteiddel megerősíted, a pénz elkezd fizikai formát ölteni.
Ellenben ha 100.000 $ a szándékod, de kiakadsz, amikor megkapod a bankszámla kivonatod és mindenkinek arról panaszkodsz, milyen rosszul állsz anyagilag és milyen rossz a gazdasági helyzet, akkor ezek lenullázzák egymást.

Minden alkalommal, amikor azt gondolod, érzed vagy úgy teszel, mintha le lennél robbanva anyagilag, vagy aggódsz a gazdaság miatt, akkor olyan rezgéseket bocsátasz ki, ami kitörli a szándékodat. Ezért kínlódnak olyan sokan a vágyott dolog bevonzásával. Más szavakkal tehát csak azok a rezgések harmonizálhatnak, amelyek egymással rezonálnak. Ez a speciális elv rejlik a Vonzás Törvénye hátterében.

Mivel mi teremtjük meg valóságunkat abban a dimenzióban, amelyikben lenni akarunk, ezért rettentően fontos, hogy a NAGY HÁRMAS - gondolatok, érzések és érzelmek- harmóniában legyenek tetteinkkel. Ha nincsenek szinkronban, akkor a jelened és jövőd sem fog egymással harmonizálni. Akadályozni fogják egymást és lenullázódnak

Most láthatod, hogy jelenbeni vágyaid és szándékaid keltik azt a rezgést, amely meghatározza, hogyan fogsz résztvenni az univerzumban. Ha a kibocsátott rezgésed nincs harmóniában és összhangban azzal, ami a jövődböl jön, akkor nem leszel képes megalkotni azt.

Ezért az a fontos, hogy hova tartasz, nem pedig az, hogy most hol vagy. A lényeg, hogy ellenállás nélkül elfogadd azt, hogy most itt vagy. Küzdelem nélkül elfogadod azt, "ami van", de figyelmedet vágyadra fordítod. Ez a bevonzás titka. Javaslom, hogy olvasd el mégegyszer ezt a bekezdést!

Amennyiben magas rezgésszinten maradsz, észre KELL venned, hogy nem kell megteremteni vágyaidat. Azok már megvannak! Csak összhangba kell kerülnöd vele. Amire vágysz, az a lehetőségek kvantummezejében (vagy ha úgy tetszik - az alternatív univerzumban) van. Lépj tehát harmóniába vele, kezdj ennek alapján cselekedni és ez fog kibontakozni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails