Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

szerda, október 19

Álmok, valóság és a Vonzás Törvénye

Bob Proctor üzenete

Van egy érdekes elmélet, melyet amióta csak emlékezni tudok, mindig elmondtam az előadásaimban. Ha érdekel, hogyan kell egy jelentős célt kitűzni, akkor ez neked is segíteni fog!

A fantáziáról, elméletről és tényről fogok beszélni. Az elvem alapja, hogy mindennek a fantázia az eredete, amit néhány kalandos lelkületű egyén mer elméletre változtatni és ekkor elég bátor lesz ahhoz, hogy tényre is változtassa. Ez az egész átalakulás természetesen a korlátok nélküli, pozitív gondolkodás legmagasabb formájának eredménye, amit a tudat ugyanakkor kiszámíthatatlan viselkedésnek értelmez.


Gondolj csak bele! A Holdra szállás, a faxon keresztüli kommunikáció, a szuperszónikus repülőkön utazás vagy a műszálas ruha még nem is olyan régen csak fantázia volt. Miért? Hogyan jöttek létre ezek a dolgok?

Fantázia
Ez az egész világmindenség gondolati anyaggal, az energia kreatív formájával van tele. Egy aktív képzelet képes tiszta és élénk képeket alkotni. A fantáziád felépítésénél a legfontosabb lépés, hogy ne foglalkoz azzal, hogyan válik fantáziád valósággá. Hogy honnan jönnek majd a források, az téged nem érint. Hagyd, hogy a kép szabadon kialakuljon elmédben! Színezd ki, érezd át, érezd az illatát, ízleld meg, érintsd meg ... használd képzeleted minden eszközét!

Elmélet
Amint kialakítottad a fantáziád, úgy alakíthatod elméletté, ha megválaszolsz két kérdést: Képes vagy rá? Akarod?

Könnyen rávághatod a választ: "Igen.De...!" Ezen a ponton fontos emlékezned arra, hogy éppen kilépsz a komfortzónádból és megpróbálsz azokon a korlátokon túlterjeszkedni, amit a régi hiedelemrendszered diktál neked... és amikor ez bekövetkezik, olyankor kétségek lépnek be a képbe, félelmek közvetlen kíséretében. Ahhoz, hogy ezt a kérdést "Igen, határozottan képes vagyok rá" kijelentéssel tudd megválaszolni, nem jelenti azt, hogy tudnod kell, hogyan fog megtörténni. Nem is tudhatod, hogyan fog bekövetkezni, hiszen még sosem csináltad azelőtt, ez egy teljesen új tapasztalat.
A Wright testvérek sem tudták, hogyan kell repülni, amikor arról fantáziáltak, hogy egyszer megteszik. Ők csupán elhitték, hogy képesek rá.

A második kérdés: Akarod? Akarod megfizetni az árát? Meg tudod hozni a szükséges áldozatot, hogy álmodat valóságra váltsd? Tudod, hogy lesznek áldozatok. A mentorom, Val Van De Wall azt mondta, hogy a legtöbben azt hiszik, az áldozat valaminek a feladását jelenti. Ez nem igaz. Az áldozat inkább valami alacsonyabb természetű dolog elengedése azért, hogy helyet adjunk valami magasabb természetű dolognak.

Amint azt válszolod: Igen, képes vagyok rá és igen, akarom... attól kezdve fantáziád az alkotás következő fázisába lép és tudatodban elméletté válik - ezen a ponton cél lesz belőle.

Tény
A fantázia ténnyé válásának folyamata készen áll arra, hogy az utolsó fázisba lépjen - a ténnyé válásba. Ettől a ponttól kezdve törvények meghatározta folyamat lesz. Amint az elképzelésed bejut tudatalattidba azáltal, hogy érzelmi kapcsolatba kerülsz a képpel, az univerzum törvényei onnantól kezdve mozgásba lendülnek és elkezdik fizikai formába önteni elképzelésed. A rezgésed megváltozik és általa megváltozik a viselkedésed. Az új rezgésszinted által vonzerőd megnő és elkezdi bevonzani mindazt, ami a kép megvalósításához szükséges, a Vonzás Törvénye harmónikus rezgése által. Bár nem tudhatod, hogyan fog pontosan történni, hited és a törvények ismerete annak bizonyosságát ébreszti benned, hogy formát kell öltenie.

Ez a folyamat hozott ki bennünket a baralangokból és juttatott el a társasházakba. Hagyd játszani fantáziád! Fantáziálj egy sokkal jobb életről!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails