Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

csütörtök, október 27

Meditálás pirosnál Laura Silvával

Meditálás a piros lámpa közben? Ki szokott olyasmit csinálni?
Mi.- állítja Laura Silva és munkatársai és hozzáteszi, hogy ezt bárki más is megteheti.

A meditálás pozitív hatásairól folyamatosan olvashatunk, de mi van akkor, ha nincs rá idő? Bár még a legelfoglaltabb, sikeres emberek is szánnak naponta 15 percet a meditálásra, de aki úgy érzi, még ennyi sem fér bele a napjába, vagy aki célja megvalósulásának extra lökést szeretne adni, az naponta többször is elvégezheti az 1-perces meditációt. Akár a piros lámpánál, akár a pénztárnál sorbanálláskor, még az ebédszünetben is szánhatunk rá 1-2 percet. Minél többször, annál jobb, hiszen minden egyes alkalommal célodra fordítod energiád, ami a megvalósulást egyre közelebb hozza.

Hogyan végezzük hát a rövid meditációt?
Nagyon könnyen megtanulható, elég a következő 3 lépést elvégezni. Bár a théta meditációhoz hosszabb gyakorlás szükséges, alfa szintre nagyon egyszerűen meg lehet tanulni "lejutni". Valójában tudtunkon kívül naponta többször is meditálunk, alfa szinten járunk. Tanuljuk meg most tudatosan használni céljaink beprogramozására a következő 3 lépésben!:


1.  Az alfa szint megtapasztalása csukott szemmel

Nézd meg az órád és jegyezd meg az időt! Egy pillanatnyi meditációt fogsz végezni.
Csukd be szemeid, végy egy mély lélegzetet, lélegezz ki lassan! Lélegezz mélyen, ritmusosan! Érezd a szívverésed, légy tudatában belső lényednek, lelkednek, természetednek, annak, hogy intelligens, élő lény vagy.

Légy tudatában környezetednek és minden egyébbel való kapcsolatodnak! Használd a képzeleted, érzékszerveidet, érzéseidet, miközben mélyen, ritmusosan, lassan lélegzel.
Most nyisd ki a szemed!

Ez nem tartott sokáig, talán 1 percig. Észreveszel valamilyen különbséget? Hogy éreztél azelőtt és hogy érzel most?

Elég könnyű elvégezni naponta többször, igaz? És az ilyen passzív percnyi meditációk nagyon hatásosak.

2. Elkezdjük gyakorolni a meditációt nyitott szemmel

Most nyitott szemmel meditálva befelé fordítod figyelmedet azáltal, hogy ellágyítod tekinteted egy rövid időre és figyelmedet célod képére fordítod. Így napközben többször is, amikor csak eszedbe jut célod, végy egy pár másodpercet, hogy megjelenítsd a célokat és annak hasznát. Mindig az eredményre és annak hasznára koncentrálj!

Válassz ki tehát egy célt, amit be akarsz vonzani életedbe! Ez a gyakorló rész tartalmazni fogja az elme tükrét, a nyitott szemmel történő meditálást és a hit-vágy-elvárás szubjektív energiáit. Most még ne gyakorolj vezetés közben, válassz inkább egy biztonságos környezetet!

Kiválasztottál magadnak egy célt? Akkor kezdhetjük.

Csukd be szemed és képzeld el elméd képernyőjén célodat. Lásd olyan tisztán, amennyire csak lehet, mintha egy fényképet néznél, vagy kedvenc mozifilmedet vagy a YouTube-on egy clipet. Érezd, hogy a kép szemhéjadon kívül van, kissé szemmagasság fölött. Ez a szellemi képernyőd területe.

Koncentrálj a célod képére! Írd le magadban a részleteit, színeit! Ez segít tiszta képet alkotni.

Most érezd a vágyat iránta! Hidd el, hogy megérdemled és képes vagy bevonzani és érezd az erős elvárást, hogy meg fog valósulni!

Most, miközben tovvábbra is a célod képére koncentrálsz és átérzed a hit-vágy-elvárás szubjektív energiáit, nyisd ki a szemed! Hagyd, hogy szemeid fókuszálatlanok maradjanak, mintha csak álmodoznál. Lásd továbbra is a képet szellemi képernyődön, de most nyitott szemmel, ellágyult, fókuszálatlan tekintettel!
Jegyezd meg magadnak ezt az érzést!

Most pislogj, fókuszáld tekinteted és újra kint vagy.

3. Meditálás nyitott szemmel mesterfokon

A nyitott szemmel meditálás még 2 percig sem tartott. Most vegyük még rövidebbre! Már tudod, hol kell elképzelned a képet szellemi képernyődön, testeden kívül és azt is tudod, hogyan kell erős hitet-vágyat-elvárást ébreszteni magadban. Most csukd be szemed és képzeld el szellemi képernyődön nagyon tisztán ugyanezt a célt, amit be akarsz vonzani! Koncentrálj az elképzelt képre!

Most nyisd ki szemed, miközben még a cél képére koncentrálsz! Tekinteted lágy, fókuszálatlan, mintha csak álmodoznál. Lásd tovább a képet nyitott szemmel! Jegyezd meg az érzést! Rendben. Most pislogj, fókuszáld tekinteted és újra kint vagy.

Ez a meditáció még egy percig sem tartott. Mi lenne egy villámmeditációval? Végezzünk most el egy 20 másodperces villámmeditációt, amit bármikor felhasználhatsz céljaid energizálására a nap folyamán amikor csak célodra gondolsz. Kész vagy?

Most nyitott szemmel kezdjük. Lágyítsd el tekinteted, mintha csak álmodoznál! Most lásd szellemi képernyődön célod képét, melyet meg akarsz valósítani. Koncentrálj célod képére! Érezd át az erős hitet, vágyat, elvárást!
Lásd továbbra is a képet szellemi képernyödön. Rendben. Most pislogj, fókuszáld tekinteted és újra kint vagy.

Kész vagy egy 10 másodperces villámmeditációra? Oké. Gyerünk! Lágyítsd el tekinteted! Lásd a célt. Vágyj rá, hidd el, várd el! Már a tied, megkaptad, mind a tied! Pislogj, fókuszálj és újra kinn vagy.

Ez egy kiváló villámmeditáció a piros lámpánál. Amikor meglátod, hogy a lámpa sárgára vált, lásd célod képét! Állj meg a pirosnál és programozz, programozz, programozz és programozz tovább célodra, az eredményekre és a hasznokra koncentrálva!
Amikor a lámpa sárgára és zöldre vált, pislogj és újra kint vagy, fókuszálj és menj tovább! Ezt hívjuk mi piros lámpa meditációnak.

A meditálás nyitott szemmel naponta többször energiát ad céljaidnak. Rendkívül hatásos és folyamatosan a sikeres megvalósulás útján tart.

Tehát amikor legközelebb célodra gondolsz, defókuszáld tekinteted, képzeld el a képet érezd át a hitet, vágyat, elvárást, mert amint tudatalattid elfogadja, hamarosan megvalósul.

Forrás: silvamanifesting.com

Megjegyzés: Még mondja valaki, hogy álmodozás az élet megrontója!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails