Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

csütörtök, január 12

Ha boldog akarsz lenni, így mérd a sikered

Dr. Robert Anthony újévi üzenete

Felkészültél egy nagyszerű Újévre?
Hogy segítsek neked az indulásban, szeretném, ha meggondolnád sikerrel kapcsolatos elképzeléseid megváltoztatását!

Az idő múlásával és ahogy egyre jobban megismerem a dolgok működését, arra a felismerésre jutottam, hogy az, ahogyan sikerünket mérjük, meghatározza boldogságunkat, vagy annak hiányát.

Hajlamosak vagyunk ahhoz mérni sikerünket, hogy elértük-e céljainkat. Más szavakkal, célokat tűzünk ki és ha elértük, boldogok és elégedettek vagyunk. Ha nem, akkor meg kudarcnak érezzük. Ez szorongáshoz, félelemhez és néha depresszióhoz is vezethet.


Soha nem leszel boldog vagy elégedett, ha arra fókuszálsz, amid nincs, vagy amit nem értél el.

Ehelyett gondold át a következőt! A siker mérésének azon módja, mely boldogságot és elégedettséget ad, ha visszatekintesz arra, HONNAN JÖTTÉL.

Más szavakkal - NÉZZ VISSZA és vedd észre mennyit FEJLŐDTÉL életed bármely területén! Még ha csak egy PARÁNYI fejlődés is.

Ha visszatekintesz és ünnepeled a fokozatos fejlődést, a következő lépések sokkal könnyebbé válnak, mert most boldog és elégedett vagy.

Ha tehát nem értél el mindent, amit 2011-ben akartál, miután ezt elolvastad, tekints vissza arra a fokozatos fejlődésre, amin átmentél és veregesd meg vállad! Írj egy rövid listát és dícsérd magad, ahelyett, hogy arra fókuszálnál, ami rosszul sikerült vagy nem történt meg! Komolyan mondom. Írd meg azt a listát! Figyellek!

Kezdd azzal az Újévet, hogy érzed, már elkezdted a fokozatos fejlődést 2011-ben és kész vagy még többre! SOHA, megismétlem SOHA ne bíráld magad! Mások boldogan megteszik ezt neked. Dícsérd magad azért, amit elértél! Nem számít milyen parányinak tűnik.

Ilyen módon nagyszerűen kezded 2012-t, mert a megvalósulás nézőpontjából indulsz és nem a kudarcból, ami sosem hasznos. Ha a fokozatos fejlődésre építesz, akkor 2012 még jobb lesz.

Mielőtt elköszönnék, idézek egy mondatot önmagamtól:

"Minden álom, mely átjut a logikus szűrőrendszeren a tudatalattiba és őszintén vágyunk rá, az elérhető."
- Dr. Robert Anthony

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails