Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

szerda, november 28

1 dolog, amit meg kell tenned a bevonzáshoz

Dr. Robert Anthony üzenet

Szándékod megválasztásával és figyelmed irányításával választottál - és folyamatosan megválasztod, melyik univerzumban akarsz jelen lenni. Tehát azt a kérdést kell feltennünk, melyiket választjuk, vagy melyiket fogjuk választani?


Gondolj bele! A tudósok és fizikusok felfedezték, hogy szimultán létezünk több különböző formában, dimenzióban és időben. Mi választjuk  meg szándékunk és figyelmünk által, hogy melyik valóságban akarunk élni.

Tudom, ezt szét akarja vetni a fejed, mert annyira valótlannak tűnik, pedig sokkal valósabb, mint amit most el tudsz képzelni vagy fogadni.

A kvantumfizika mindegyik elméletében közös, hogy te vagy a megfigyelő és a résztvevő. Tisztán megfogalmazott SZÁNDÉKODDAL és hajlíthatatlan, folyamatos FIGYELMEDDEL Te választod meg, melyik világban fogsz jelen lenni.

A tudomány azt mondja, hogy amit megfigyelünk külső világunkban, az nem más, mint belső világunk kivetülése. Oké, tegyük ezt át a gyakorlatba!

Képzeld el, hogy azt a rezgést bocsátod ki a jövőre, hogy 100.000 Dollárt akarsz jövő évben. Ha erre fókuszálsz, átérzed, ennek megfelelően cselekszel, akkor a pénz kezd fizikai formát ölteni.
Ellenben ha feltett szándékod 100 ezer Dollár, de kiborulsz, ha megkapod a számlákat és panaszkodsz a barátaidnak, mennyire le vagy égve és milyen rosszul megy a gazdaság, akkor ezek törlik  egymást.

Minden alkalommal, amikor úgy gondolod, érzed, le vagy égve és így is cselekszel vagy aggódsz a gazdasági helyzet miatt, akkor olyan rezgést bocsátasz ki, amelyik kitörli szándékod.
Ezért küzködnek olyan sokan a vágyott dolog bevonzásával. Más szavakkal csak az egymással rezonáló rezgések harmonizálhatnak egymással. Ez a tudományos elmélet a Vonzás Törvénye mögött.

Mivel mi teremtjük meg valóságunkat amelyik dimenzióban választjuk, ezért fontos, hogy a NAGY HÁRMAS - gondolatok, érzések, érzelmek - harmonizáljanak tetteinkkel. Ha nincsenek szinkronban, jelened és jövőd sem fog harmonizálni. Össze fognak ütközni és kitörlik egymást.

Láthatod tehát, hogy jelenbeni vágyad, szándékod megválasztása az, mely a rezgést kelti, ami meghatározza melyik univerzumban fogsz jelen lenni. Ha rezgésed nincs harmóniában azzal, ami a jövőből visszajön, akkor nem leszel képes megteremteni.

Ezért olyan fontos a döntés, hogy merre mégy és nem az, hogy hol vagy. A kulcs, hogy fogadd el azt, ahol vagy minden ellenállás nélkül! Elfogadod harc nélkül azt, ami van, de figyelmedet vágyadra irányítod. Ez a bevonzás titka.
Javaslom, hogy olvasd el mégegyszer ezt a bekezdést!

Amint ezen a magas rezgésszinten maradsz, rá kell jönnöd, hogy nem kell megteremteni azt, amire vágysz. Már létezik. Csak összhangba kell kerülnöd vele.
Amire vágysz, az a lehetőségek kvantummezejében (vagy ha úgy tetszik, párhuzamos univerzumban) van. Kerülj hát vele harmóniába és kezdj ennek megfelelően cselekedni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails