Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

péntek, december 14

Hogyan nyissuk meg a pénzáramot

Dr. Robert Anthony üzenete

A leggyorsabb módja az életedbe történő beáramlás növelésének energiaszinted emelése, hogy több életerőd, energiád legyen.

Ha valaki a 0% energiaszinten van, akkor halott. Sajnos nagyon sokan élnek picivel a 0% fölött.


Másrészt, ha azt vesszük, hogy a legmagasabb energiaszint a 100%, akkor amint magasabbra lépsz a skálán, többet fogsz kapni a jó dolgokból, mert magasabb szinten rezegsz.

Minél magasabbra jutsz a skálán, annál könnyebben tudod használni a Vonzás Törvényét. Csak annyit kell tenned, hogy kigondolsz valamit, érzelmet adsz hozzá és gyorsan manifesztálódik, mert életerőd szabadon áramlik, nincs elzáródva.

Energiaszinted nem csak pénzt vonz életedbe, hanem minden mást, beleértve más embereket is. Ha nagyon alacsony az energiaszinted, ugyanazt az energiát vonzod be, amit kibocsátasz. Más szavakkal olyan embereket és kapcsolatokat vonzol életedbe, melyek ugyanilyen alacsony szintű energiával rendelkeznek.

A legtöbb embernek tudtán kívül egyszerűen több energiára van szüksége. Azt hiszik pénzt akarnak, pedig a pénz nem más, mint egy energia forma.

Állj meg itt és gondolkodj el rajta, mert ez kulcsfontosságú pont a pénzáramlat megnyitásához! Ha ezt megérted, meglátod, hogy az egész világ megváltozik. Összegezhetjük úgy is, hogy ha növeled energiaszinted, növeled bevételeidet.
Ilyen egyszerű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails