Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

hétfő, október 26

Ragaszkodj álmaidhoz!

"Tartsuk meg a reménységnek vallását tántoríthatatlanul, mert hû az, a ki ígéretet tett."
( A zsidókhoz írt levél 10:23)

Joel és Victoria üzenete

Mindannyian szembesülünk nehézségekkel életünk egy bizonyos pontján . Ez lehet fizikai vagy érzelmi kihívás vagy egy olyan álom vagy lehetôség, amit elmulasztottunk. Bármi is a te problémád, ne hagyd, hogy elbátortalanítson attól, hogy továbbra is hidd, Isten a számodra legjobbat akarja! Az ellenség arra kényszerít téged, hogy a negatív történtekre fókuszálj, de te ne hagyd, hogy elrabolja tôled az álmokat, melyeket Isten adott neked!Ô tudja, hogy ha el tudja veled hitetni, hogy a dolgok sosem fognak jóra fordulni, akkor elveszted a reményt és feladod.

Mindig lesznek olyan akadályok, melyek megpróbálnak visszatartani attól, hogy mindent megkapj, amire Isten megteremtett, de ne feledd, hogy Isten a jóra tett neked ígéretet és nem az ártóra! Jobb tervei vannak veled. Fontos, hogy higgy benne és maradj hûséges körülményeid ellenére is.

Válaszd ma azt, hogy kitartasz Isten ígéretei mellett, akármilyen is a jelenlegi helyzeted! Ne add fel a terveket, melyeket életedre készített! Isten tudja, hogy milyen kihívásokkal szembesültél és neki megvan a módja rá, hogy a javadra fordítsa a dolgokat. Köszsönd meg neki és áldd meg ôt azért, amit eddig tett és ezután fog tenni érted!

Mai ima

Égi Atyám, ma azt választom, hogy az ígéreteidnek hiszek és nem annak, amit magam körül látok. Nem akarom feladni az álmokat, melyeket Te adtál nekem, mert tudom, hogy meg fognak valósulni. Köszönöm jóságod és hûséged. Jézus nevében. Ámen.

(Joel Osteen hírlevelének fordítása.
Bibliai idézet: www.cab.u-szeged.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails