Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

kedd, október 27

Ki a gödörből!

"és kivont engem a pusztulás gödrébôl, és sziklára állította fel lábamat, megerôsítvén lépteimet."
(Zsoltárok könyve 40:3)

Joel és Victoria üzenete

Úgy érzed, ma gödörben vagy? Ez a gödör lehet csalódottság vagy elkeseredettség vagy elbátortalanodás, kétségbeesettség, reménytelenség. Talán nem látsz kiutat, de tudnod kell, hogy Isten még veled van és ô fog csinálni utat ott, ahol látszólag nincsen.

Emlékezz rá, hogy Isten számára semmi sem elvesztegetett, amin életedben keresztülmentél. Ha helyes a hozzáállásod, ô a javadra fordítja a helyzetet. Nem számít hogyan jutottál oda, akár saját hibás döntésed eredményeként vagy talán azért, mert valaki igazságtalanul bánt veled, Isten arra akarja felhasználni a helyzetet, hogy megmunkáljon. A gonoszt át akarja változtatni a javadra. Lehet, hogy néha kényelmetlenül érzed magad, de tudnod kell, hogy eközben is fejlôdsz és Isten formálja jellemedet.

Határozd el, hogy ma lerázol magadról minden negatív, önromboló lelki beállítódást! Válaszd az együttmûködést Istennel! Bízz benne, hogy csak az elôléptetésre készít fel! Ha hûséges, elváró, és hálás hozzáállást tanusítasz, ô fel fog emelni téged és azon gyôzelem szilárd útjára helyez, melyet tartogat számodra!

Mai ima

Atyám, ma rád emelem tekintetem, mert segítségem tôled jön. Köszönöm, hogy formálod életem. Köszönöm, hogy minden helyzetet a javamra fordítasz. Bármi is történjen körülöttem, áldalak ma, tudván, hogy jó terved van számomra. Jézus nevében. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails