Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

vasárnap, november 1

"Mert e látomás bizonyos idôre szól ... ha késik is, bízzál benne; mert eljön, el fog jôni, nem marad el!"
(Habakuk 2:3)

Joel és Victoria üzenete

Istennek van egy számodra kijelölt idôpontja, amikorra megvalôsítja szíved álmait, vágyait. Az, hogy sokáig tart, vagy hogy megpróbáltad és belebuktál, nem jelenti azt, hogy nem fog bekövetkezni. Ne légy kishitû annak elérésével kapcsolatban, mit Isten elültetett szívedben! Istenünk hûséges. Nem számít mióta tart, nem számít, mennyire lehetetlennek tûnik, ha továbbra is hiszel benne, akkor a számodra kijelölt idôpont el fog jönni.

Emlékezz rá, hogy szíved minden vágyát, minden gyökeret vert ígéretet Isten ültetett el ott. És ez még nem minden, mert megvan a szándéka rá, hogy meg is valósítsa. Ragaszkodj hát ehhez a látomáshoz és jelentsd ki: "Eljön az én idôm. Isten már munkálkodik a színfalak mögött a javamra. Be fogom teljesíteni küldetésem!" Ha kitartasz látomásod mellett, meg fogod látni, hogy kezd majd alakot ölteni. Hited növekedni fog, reményed megerôsödik, és látni fogod magad, amint belépsz végzetedbe, melyet Isten készített elô számodra!

Mai ima

"Atyám az égben, ma befogadom igazságodat. Ma befogadom ígéreteidet. Kérlek, gyújtsd meg szívem szent tüzeddel, hogy birtokba vehessem az életemre alkotott tökéletes tervedet! Tedd, hogy gondolataim és szavaim akaratodnak megfeleljenek! Jézus nevében. Ámen."

(Joel Osteen hírlevele.
Bibliai idézet fordítása: www.cab.u-szeged.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails