Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

szerda, november 18

Mint a Mennyben

"Jôjjön el a te országod; legyen meg a Te akaratod, mint a Mennyben, úgy a Földön is."
(Máté 6:10)

Joel és Victoria üzenete

Isten vágya, hogy bepillantást nyújtson neked a Mennybe, míg itt vagy a Földön. Meg akarja mutatni neked csodálatos tervét és meg is akarja valósítani azt életedre. Gondolkoztál már azon, hogyan teljesül Isten akarata a Mennyben? A Mennyben Isten akarata automatikus. Nincsenek ott a sötétség visszatartó erôi, vagy bármi más, ami akaratával ellenkezne.
A Földön csak akkor tudjuk aktiválni akaratát életünkben, ha elfogadjuk Jézust urunknak és megváltónknak, és gondolatainkban, szavainkban, tetteinkben egyességre jutunk az ô akaratával. A Földön ki kell tartanunk a sötétség erôivel szemben. El kell utasítanunk a negatív, önromboló gondolatokat. Ha megnyitod szíved Isten szavának és meghívod akaratát, hogy teljesüljön életedre, akkor egy leszel az Úrral. Pál apostol az Efézusbeliekhez írt levelében elmondja, hogy a Vele való egyesülésben erôsödünk.

Kiáltsd ki ma Isten szavát életedre! Jelentsd ki, hogy az ô akarata teljesül életedben! Ha erôs szövetségben állsz vele, túllépsz minden akadályon és megtapasztalod akaratának teljesülését ... mint a Mennyben!

Mai ima

Égi atyám! Alázattal jöttem ma hozzá és meghívom akaratod teljesülését életemre. Szívem minden szegletét alárendelem neked. Hozzon minden szavam és tettem dicsôséget neked! Jézus nevében. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails