Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

szombat, november 7

Gyűjti könnyeidet

" Nyomon követed minden bánatom. Palackba gyûjtötted minden könnyem. Mindegyiket feljegyezted könyvedbe."
(Zsoltárok 56:8)

Joel és Victoria üzenete

Tudod, mennyire fontos vagy Isten számára? Ô úgy törôdik életed minden részletével. Törôdik gondolataiddal, érzéseiddel, érzelmeiddel. Annyira fontos neki minden, amin keresztülmégy, hogy minden gondod, minden elhullajtott könnycsepped gyûjti. Miért teszi mindezt? Mert ennyire szeret téged. Ô a te védelmezôd. Számon tart minden rosszat, mi veled megtörtént, azért, hogy kárpótoljon mindenért. Ô helyre akar hozni mindent, amit valaha is elloptak tôled. Meg akar gyógyítani minden sérülést, fájdalmat. Ô ismeri szíved minden óhaját, a vágyaid. Megnyugodhatsz, mert a színfalak mögött a javadra munkálkodik!

Arra akarlak ma emlékeztetni, hogy Isten veled van. A te oldaladon áll. Szívén viseli javadat és azon munkálkodik, hogy gyógyulást és békét hozzon életed minden területére. Maradj talpon, higgyél és tedd továbbra is a helyes dolgot, mert az, aki minden könnyedet gyûjti, meggyógyítja életed minden eltört részletét!

Mai ima

"Égi atyám! Köszönöm, hogy szeretsz és felszabadítasz. Köszönöm, hogy védelmezôm vagy. Mostantól elengedek minden sérelmet, minden fájdalmat, minden bánatot, mert tudom, hogy mindent megújítasz. Jézus nevében. Ámen.

(Joel és Victoria Osteen hírlevele)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails