Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

kedd, november 10

Dicsőségnek palástja

"Hogy tegyek Sion gyászolóira ... dicsôségnek palástját a csüggedt lélek helyett, hogy igazság fiának neveztessenek, az Úr plántáinak, az ô dicsôségére!"
(Ézsaiás 61:3)

Joel és Victoria üzenete

Mit hordasz ma? Nem a fizikai testeden. Mi fedi elméd és érzelmeidet? Kétségekbe és csalódásokba vagy öltözve? Nehézséget viselsz?

Ha mostanában mentél keresztül egy fájdalmas vagy kiábrándító helyzeten, a Biblia azt mondja, hogy van helye a búslakodásnak. Fontos, hogy átess ezen a folyamaton és átengedd fájdalmad Istennek. A Biblia azonban azt is mondja, hogy Isten a dicsôség palástját akarja adni neked a nehéz, csüggedt lélek helyett. Fájdalmadat gyógyulásra akarja váltani. Békével és boldogsággal akar feltölteni.

Meglehet, hogy a tegnap palástjai fognak vissza és húznak le? Talán eljött az ideje, hogy a nehézséget átváltsd az Ô dicsôségének palástjára. Talán eljött az ideje, hogy elengedd azt a súlyos terhet. Itt az idô, hogy megbocsáss azoknak, akik bántottak és elkezdd dicsôíteni gyôzelmed útját! Kezdd el még ma, azzal, hogy megköszönöd Neki az életed, melyet ma élsz! Köszönd meg neki a lehetôségeket, melyeket felkínál neked! Köszönd meg neki a gyönyörû napfelkeltét! Ha a dicsôségnek ezen palástját hordod, erôs leszel és életed minden napján az Ô ragyogását fogod visszatükrözni!

Mai ima

"Atyám az égben! Alázatosan kérlek, vedd el kétségeimnek, nehézségeimnek Régi, súlyos palástját! Készíts nekem újat! Add nekem a dicsôség palástját, hogy gyôzelmed és ragyogásod visszatükrözôje lehessek! Jézus nevében. Ámen.

(Joel és Victoria Osteen hírlevele.
Bibliai idézet: www.cab.u-szeged.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails