Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

hétfő, november 16

A most hite

"A mostan hite a reménylett dolgoknak alapanyaga, a nem látott dolgok tanúbizonysága."
(A zsidókhoz írt levél 11:1)

Joel és Victoria üzenete

Mit remélsz ma életedre? A Biblia azt mondja, hogy hited képezi azon dolgok alapanyagát, miket elvársz. Figyeld meg, hogy az idézet így kezdôdik: "A mostan hite..." Nem a késôbbi hit, nem egy tetszôleges nap hite. A mában kell hinnünk, itt és most!

Mit jelent tehát "most" hinni? A Biblia azt mondja, hogy a hit nem más, mint egyszerûen hinni Isten jóságában és tudni, hogy megjutalmazza követôit. Hinni Isten szavának igazában - itt és most. El tudod hinni, hogy Isten MA be akar költözni életedbe? Elhiszed, hogy MA teljesíteni tudja szükségleteidet? Elhiszed, hogy MA meg tudja gyógyítani kapcsolatodat? Elhiszed, hogy MA meg tudja neked adni azt az elôléptetést?

Bármit is remélsz, tárd ki szíved és várd el MOST, hogy Isten a javadra dolgozzon! Merj hinni benne, hogy Isten el akar MA jönni hozzád! Légy erôs és jelentsd ki, hogy a gyôzelem a tiéd! Amint szavaiddal öntözöd hited, megkapod az Ô erejét és meglátod, Isten keze fog dolgozni életed minden területén!

Mai ima

"Atyám az égben! Ma azt választom, hogy hiszem, hogy a színfalak mögött a javamra munkálkodsz. Bízom benne, hogy jó terved van számomra és minden lépésemet vezeted és irányítod. Segíts, hogy erôs maradjak benned - ma! Jézus nevében. Ámen.

(Joel és Victoria Osteen hírlevele.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails