Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

vasárnap, október 25

A teljes képet nézd !

"Meg lévén győződve arról, hogy a ki elkezdette bennetek a jó dolgot, elvégzi a Krisztus Jézusnak napjáig."
(Pál apostolnak a filippibeliekhez írt levele 1:6)

Joel és Victoria üzenete

Könnyû feladni az álmokat, amikor azt látjuk, hogy szûkölködünk vagy éppen nem történik semmi. Isten azonban a teljes képet látja, amikor életedre tekint. Ô felfegyverzett téged a gyôzelemre, még akkor is, ha néha nem is látod, hogyan fogsz gyôzni azzal, amivel jelenleg rendelkezel. Ne feledd, Isten mindig munkálkodik életeden! Eláraszt kegyével és új lehetôségek ajtajait tárja ki elôtted, ezért továbbra is figyelj és remélj - amit ô megígért és megtervezett neked, az be is fog következni! Amint bizalmadat veted Istenbe, ô természetfeletti módokon vezet téged tovább ahhoz, amit tartogat számodra.

A teljes képet nézed ma? Látod, amint Isten azon munkálkodik, hogy a megfelelô dolgokat hozza össze a sikeredhez? Ne add fel álmaidat, mégha nem is látod, hogy az események a javadat szolgálnák! Bízzál Isten ígéreteiben! Ô azt is látja, amit te nem és gondoskodik róla, hogy veled kapcsolatos tervei megvalósuljanak. Ragaszkodj hát álmaidhoz! Bízzál Istenben - ô el akarja hozni neked szíved vágyait.

Mai ima

"Atyám az égben, ma újult erôvel bízok benned. Segíts nekem, hogy úgy lássam életem, mint Te - egésznek és teljesnek! Köszönöm, hogy nem csak elkezdted bennem a jó dolgot, hanem el is végzed azt. Jézus nevében. Ámen."

(Joel Osteen hírlevelének fordítása.
Bibliai idézet: www.cab.u-szeged.hu)

2 megjegyzés:

  1. Hát a mai egy ilyen nap volt... Most hirtelen megfordult bennem valami, újra a jobb irányba, köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök neki es kivanom, hogy megvalosuljanak az igereteid!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails