Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

kedd, március 2

Hogyan vonzz magadhoz pénzt GYORSAN, 3 lépésben? (3. rész)

   A következô lépésben arról van szó, hogy ha gyorsan akarunk pénzhez jutni, akkor ahhoz pénzt kell adnunk. Ezt a legtöbben ôrültségnek tartják, Kristen egyik ügyfele is így állt hozzá, de egy egyezséggel sikerült rávenni, hogy 1 héten keresztül próbálja meg alkalmazni, és amennyiben ez alatt az idô alatt nem lesz több pénze, mint korábban volt, akkor Kristen elengedi neki a konzultáció díját és beírja a blogjába, hogy a módszer nem mûködik.

   Az ügyfél elfogadta a javaslatot. A hét közepe táján izgatottan hívta fel Kristent, mert egy olyan kliens érkezett hozzá aki 3.000 $ bevételt hoz neki.
Elmesélte, hogy a városban meglátott egy hölgyet, aki leparkolta kocsiját és éppen a parkolóórába akart pénzt bedobni, de nem volt aprója. Kérdezgette sorra az arra járókat, de senki nem vette figyelembe.
Ô is éppen vissza akart fordulni, hogy ne tudjon pénzt kérni tôle a nô, de eszébe jutottak Kristen szavai. Benyúlt a zsebébe, kivett egy marék aprót és odaadta neki. A nô elôhúzott egy 1-dollárost, de ô nem fogadta el.
Elmesélte, hogy ezután szinte felszabadultnak érezte magát.

   A következô napon nagyobb kedvvel látott munkához és elhatározta, hogy nem rágódik a pénzhiányon, hanem inkább befejezi félbehagyott munkáit. Egy férfi már próbálta hívni 3 héttel korábban, de az üzenete nem volt valami meggyôzô és emberünket annyira lekötötte a pénzszerzés gondolata, hogy nem hívta vissza. Ezen a napon azonban megtette és kiderült, hogy pont ez a kliens hoz pénzt a házhoz.

   Az a tanulság, hogy bármibôl is akarsz többet, menj és add azt másoknak!
Nem kell nagy összegre gondolni, nem a mennyiség számít, hanem az, hogy elengedd a szorongató érzést. Ha szorongsz, akkor blokkolod az áramlást, ha adsz, akkor megnyílsz a befogadásra.
Na kövesd el azonban azt a hibát, hogy adsz valamit, utána v&aacute,rod, hogy mikor kapod vissza, vagy csak azért próbálod meg, hogy meglásd, mûködik-e. Ha szorongsz, akkor ismét blokkolod az áramlást. Csak adj és engedd el! Furcsán hangzik, de mûködik.

Ha gyorsan akarsz pénzt bevonzani, menj és adj!
Ha szerelmet akarsz bevonzani, menj és adj!
Ha pozitivitást akarsz bevonzani, menj és adj!

Ezután engedd el és bízz benne, hogy elmozdítottad a gátakat az áramlás útjából és készen állsz a befogadásra!

Az utolsó lépés a generálás lesz a következô részben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails