Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

kedd, március 9

Vedd kezedbe életed!

Joel és Victoria üzenete

   Gondolatok ezrei futnak át agyunkon egyetlan nap leforgása alatt is. Néhány közülük életet ad nekünk, mert felépít bennünket, míg a többiek letörnek, elveszik reményünket.

Nem arra születtél, hogy a negatív gondolatok irányítsanak. Isten úgy tervezett, hogy TE irányítsd gondolataid és a lehetô legteljesebb életet éld, megtapasztald Isten jóságát, kegyét, áldásait, bármilyen helyzetben is vagy.

Azt nem határozhatod meg, hogy milyen gondolatok merüljenek fel, de azt el tudod dönteni, hogy melyiket hagyod maradni.

A Biblia azt mondja, hogy amint az ember szívében gondolkodik, olyan ô (Példabeszédek 23:7). Nagyon fontos megértenünk, hogy tetteinket gondolataink határozzák meg.

Sokszor újra és újra lejátsszuk ugyanazokat a negatív gondolatokat. Amikor ez a kétség és negativitás eluralkodik gondolataink felett, akkor szinte lehetetlen lépéseket tenni Isten tervének megvalósítása felé.

Zsoltárok 77-ben az író Istenhez kiált, miközben gondolataival küzd. Azt mondja, nagy bajban van, Isten segítségéért esedezik, nem tud aludni és elutasítva érzi magát.

Mi mindannyian szenvedünk néha olyan gondolatoktól, melyek rossz útra visznek. Isten azonban azt akarja, hogy pozitív dolgokra gondoljunk - olyanokra, melyek reményt és életet adnak.
Ha így teszünk, kezdjük megtapasztalni a nagyobb sikereket és látjuk magunkat Új szintekre emelkedni.

Ne feledd, ha ellenôrzésed alá veszed gondolataidat, azzal ellenôrzésed alá veszed életed. Ez csak a kezdete annak, amit Isten benned, általad akar tenni. Nagyszerû terve van életedre, hogy nyomot hagyj ezen a világon!

Victoria és én teljes szívünkbôl hisszük, hogy Isten segíteni fog neked magasabb szintre emelkedni ebben az évben.
Imádkozunk érted és hisszük, hogy nagyszerû dolgok történnek életedben!

Rögzítsd gondolataid arra, mi igaz, tisztességes és helyes, és tiszta, és kedves, és csodálatra méltó! Gondolj olyan dolgokra, melyek kiválóak és dicséretre méltóak!
Filippibeliekhez 4:8


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails