Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

csütörtök, december 1

Két alapelv az anyagi sikerhez

Brian Tracy üzenete

Két nagyszerű elv létezik az anyagi siker eléréséhez. Az elsőt Vonzás Törvényének nevezzük. A Vonzás Törvénye azt mondja, hogy élő mágnes vagy. Azt mondja ki, hogy gondolataid egy energia forrásmezőt képeznek, amit kisugárzol magadból és olyan embereket és körülményeket vonz vissza, melyek ezzel harmonizálnak. Minden gondolatod, érzésekkel kombinálva, kisugárzódik és visszavonzza életedbe az annak megfelelő embereket, körülményeket, ötleteket és lehetőségeket.


Hogyan vonzd be a vágyott sikert?
Sokan úgy érzik, ez a legfontosabb az összes szellemi törvény között. Azt mondja ki, hogy ha világos elképzelésed van a vágyott célról, hogy gazdag legyél, és ezt az elképzelést folyamatosan szem előtt tudod tartani, akkor elkerülhetetlenül bevonzod életedbe azokat a forrásokat, melyekre az eléréséhez szükséged lesz. Mindenki, aki gazdaggá vagy sikeressé vált, azért lett gazdag és sikeres, mert a gazdagság és sikeresség gondolatát tartotta szem előtt elég sokáig és elég kitartóan, míg bevonzotta az eléréshez szükséges forrásokat.

A téged körülvevő világ tükrözi gondolataidat
A másik elv a megfelelés törvénye. Ez egy nagyon erőteljes szellemi törvény. Azt mondja ki, hogy "mint belül, úgy kívül". Azt mondja ki, hogy kinti világod visszatükrözi, hogy mi megy végbe belső világodban. A megfelelés törvénye arról szól, hogy minden, ami "kívül" történik, megfelel valaminek, ami benned történik. Ha azt mondjuk, hogy külső világod tükörképe belső világodnak, akkor ezt egyaránt értjük a tudatos és a tudatalatti szintjén.

Vizualizáld tisztán céljaidat!
Ha tudatosan elhiszed, hogy képes vagy elérni céljaidat és magad előtt tudod tartani azoknak a céloknak a képét elég hosszan és kitartóan, akkor külső világod megfelel majd ennek.

A siker 3 visszatükröződése
Három olyan terület van, ahol megtapasztalhatjuk a megfelelés törvényét. Először is a téged körülvevő emberek világa pontosan megfelel a saját hozzáállásodnak. Mindig a saját hozzáállásod tükröződik vissza rád a körülötted lévő emberek arcán és viselkedésében. Ha pozitív, optimista a hozzáállásod, az emberek szinte azonnal reagálnak rá, még mielőtt pozitívan és mosolyogva kinyitnád a szád.

A kapcsolataid megmutatják, ki vagy
A másik terület, ahol a megfelelés törvényét megtapasztalhatjuk, azok kapcsolataink. Kapcsolataid mindig visszatükrözik azt, amilyen ember vagy. Ha boldog, optimista, békés vagy, akkor kapcsolataid is boldoggá, harmónikussá, szeretetteljessé fognak válni. De ha gondolataid valamiért zavarosak vagy negatívak, akkor tudatosan vagy tudatalatt mindez visszatükröződik kapcsolataidban.

Külső és belső gazdagság
A harmadik terület, ahol a megfelelés törvénye megjelenik, az a gazdagságodra vonatkozik. Külső gazdagságod és anyagi sikereid tükörképe lesz belső világodnak, felkészültségednek. Az egyenlet egyedüli oldala, melyet te tudsz meghatározni, az a tudatos gondolataid és ha tudatos gondolatidat arra tudod fordítani, amit el akarsz érni, a gazdagság és bőség képére, akkor azt külső világod és megtapasztalásaid vissza fogják rád tükrözni.

Gyakorlat
Íme két dolog, amit megtehetsz ezeknek az elveknek anyagi életedre történő alkalmazására:

1. Gondosan őrködj gondolatid felett. Bármire is gondolsz a vágy vagy félelem érzésével kombinálva, azt bevonzod életedbe. Győződj meg róla, hogy azt vonzod be, amit akarsz, azáltal, hogy folyamatosan arra gondolsz, amit valóban akarsz!

2. Tápláld elmédet folyamatosan új információkkal, ötletekkel és annak a személynek a képével, akivé válni szeretnél és annak az életnek a képével, amit élni szeretnél! Elméd belső hozzáállásának ilyen módon történő megváltoztatásával megváltoztatod külső világod szempontjait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails