Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

péntek, november 25

A fókusz ereje

Dr. Robert Anthony üzenete

Amikor megszülettünk, nem kaptunk használati utasítást agyunkhoz. A valóságot figyelmünk és gondolataink fókuszálásával teremtettük meg.

A fókuszpontod határozza meg vonzáspontodat. Más szavakkal: Ha 100 dolog vesz körül és közülük 1 jó, a többi 99 pedig rossz, akkor ha az 1-re koncentrálsz, akkor a többi 99-nek el kell hagynia téged.

Ha 100 dolog vesz körül és abból 99 jó és 1 rossz és te erre az egyetlen rosszra fókuszálsz, akkor a többi 99 is el fog romlani. Ilyen a fókuszod ereje.


Használd tehát a figyelmed erejét és a belülről jövő irányítást és dolgozz meg azért, hogy fennmaradj és lásd a Forrásenergia szemével a világot. Ha megteszed, akkor olyan embereket fogsz bevonzani, akik összhangban vannak vágyaiddal és akik bosszantottak, azok kevésbé fognak bosszantani, vagy teljesen eltűnnek.

Nem vonzhatsz be kellemetlen dologat, ha a jót keresed. Nem vonzhatsz be kellemes eseményeket, ha valami rosszra figyelsz állandóan. Ilyen egyszerű. Hangold magad arra, amit szeretnél és figyeld meg, milyen együttműködő lesz a Vonzás Törvénye és az Univerzum!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails