Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

hétfő, május 28

Bennetek dolgozik

Joel Osteen üzenete

"... aki elkezdett benetek egy jó munkát, véghez is viszi azt Jézus Krisztus napjáig."
(A filippieknek 1:6)

Néha, amikor Isten az életünkön munkálkodik, egy kicsit kényelmetlen érzéssé válhat. Találkozhatunk olyanokkal, akikkel nehéz kijönni vagy olyan körülmények közé kerülünk, ami látszólag kikerült irányításunk alól. Ha ez történik, ne panaszkodj, ne válj keserűvé, ne próbálj mindent megváltoztatni magad körül! Miért nem tekintesz önmagadba és mondod "Köszönöm Uram, hogy rajtam munkálkodsz."
Tudod, én megtanultam, hogy az Úr inkább érdekelt az én megváltoztatásomban, mint körülményeim megváltoztatásában. Ha keserű maradok, mert nem találom utamat vagy csalódott, mert a dolgok nem az én időrendem szerint történnek, az ugyanott fog tartani, ahol vagyok.


Ha változást akarsz, ha meg akarod tapasztalni, hogy Isten új ajtókat nyit meg, akkor virágozz ott, ahova ültettek! Nem várhatsz egy jó hozzáállással egészen addig, míg minden jobbra fordul. A lehető legjobbnak kell lenned ott, ahol éppen vagy. Ha ott virágzol, ahova elültettek, megengeded Istennek, hogy munkálkodjon rajtad és Ő hűségesen befejezi azt, amit elkezdett benned.

Fotó: http://quotenqueen.files.wordpress.com/2011/04/bluehende_wueste.jpg?w=620

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails