Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

péntek, március 22

A Vonzás Törvényének egy kevésbé ismert alternatívája

Dr. Robert Anthony üzenete

A Vonzás Törvénye bevonzási modellnek van egy alternatívája, amiről nem sokat beszélnek. Az Elme Törvényei rendszernek nevezik.

Az Elme Törvényei rendszer azt mondja ki, hogy az elme belső működései és a mentális állapot az elsődleges mozgatórugója a bevonzásnak.

Íme 2 lecke az Elme Törvényeiből.


1. lecke: Az elme fókusz általi koncentrációja a bevonzás kiinduló pontja

Az Elme Törvénye azt állítja, hogy erős figyelem kell a bevonzáshoz. Ha elméd ide-oda csapong és nem tudsz hosszabb ideig koncentrálni, akkor figyelmed gyenge lesz, ami gátolja bevonzásod.

Hogy ezen változtass és többet tudj bevonzani, minden nappal fokoznod kell a koncentrálásod. Ez azt jelenti, hogy a jelenben élsz, csak releváns gondolataid vannak és nem engeded, hogy elméd helyről helyre vándoroljon.

Tanuld meg naponta egyre jobban növelni figyelmed és arasd le gyümölcsét!

2. lecke: A bevonzáshoz "A Zónában" kell lenned

Az Elme Törvénye kiemeli a "Zónába" jutás fontosságát. Ez az elme szupertudatos állapota, melyben a tudatalatti és a tudatos elme teljes egységben és harmóniában működik. Talán már voltál ebben az állapotban, amikor látszólag minden simán és gyorsan ment.

A bevonzáshoz meg kell tanulnod minél többször ebbe az állapotba kerülni. Ha nem tudsz bevonzani, akkor nagyon valószínű, hogy nem jutottál el elégszer a "Zónába".

Forrás (megj.: angol nyelvű, megvásárolható program)
Fotó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails