Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

péntek, március 8

A Vonzás Törvénye - 4 alapelv

Cyndi Krupp üzenete

Szeretnél megtanulni egy egyszerű eszközt, ami képes gyorsan emelni rezgésszintedet, és felhasználható a nagyobb kreativitás ajtainak megnyitására, egészséged javítására, boldogságod, bőséged fokozására?



Életünket az általunk feltett kérdések formálják. Ha megtanulsz önmagadnak amit én úgy hívok, "nemes kérdéseket" feltenni, akkor villámgyorsan elkezded álmaid életét tervezni.

Például néhány nemes kérdés lehet:

"Hogyan tehetném nagyszerűvé ezt a napot?"

"Milyen lépéseket tudok megtenni, hogy még több örömöt vigyek ebbe a pillanatba?"

"Hogyan használhatom ezt a lehetőséget arra, hogy még többet fedezzek fel önmagamból?"

"Milyen ötleteket rejtegetek magamban, amik ha egyszer kiderülnek, még több boldogságot hoznak nekem?"

"Milyen csodák jönnek ma életembe?"

"Kinek az életét tudom jobbá tenni?"

Ha tanulmányoztad a Vonzás Törvénye elveit, akkor megtanultad, hogy összeköttetésben vagy a magasabb egyetemes forrással, mely szeret bennünket és amint utasítjuk (tiszta fókusszal, szándékkal és magas rezgéssel) úgy fogunk kapni.

És mégis, olyan sokan kialakítják víziójukat, mondogatják megerősítéseiket, és csodálkoznak, miért nem fordulnak a dolgok jóra.

Ha tudnád, hogy minden feltett kérdésed megválaszoltatik, nem lennél sokkal óvatosabb, hogy mit kérdezel? És nem szánnál több időt a kérdezésre?

Néhány egyszerű szabályt követve elkezdheted használni a nemes kérdések technikáját, hogy olyan módon javíts életeden, amit eddig el sem tudtál képzelni.

1. szabály

Csak olyan kérdést tegyél fel, mely válaszokat foglal magába, amik segítenek eljutni oda, ahova szeretnél! Sose kérdezz azért, hogy megértsd miért buktál el vagy akadtál el!

Emlékezz rá, hogy mindig kapsz választ a feltett kérdésre! Valóban tudni akarod, miért jutott zsákutcába az életed, vagy inkább azt szeretnéd tudni, milyen lépéseket kell tenned a nagyobb szabadság irányába?

Meg akarod érteni miért szenvedsz, vagy inkább azt szeretnéd megtanulni milyen lépéseket kell tenned, hogy több ünnepet és boldogságot hozz életedbe?
Tegyél fel olyan kérdéseket, melyekre adott válaszok a vágyott élet irányába visznek!

Pl.

"Milyen lépéseket tudok megtenni, melyek nagyobb bőséget hoznak életembe?"

"Ki fog ma megjelenni életemben, aki ellát engem a szükséges eszközökkel?"

2. szabály

Mindig jelezd kérdésedben, hogy már sikeres vagy és még több sikert keresel. Pl.:

"Hogy tudok még több szépséget megosztani a világgal?"

"Milyen további lépéseket tudok megtenni, hogy még több rejtett zsenialitásomhoz férjek hozzá?"

Ezzel a szabállyal aktiváljuk a "tégy úgy mintha" erőt és arra is emlékeztetünk, hogy mégha nem is vagy ott, ahova el szeretnél jutni, már úton vagy és egy bizonyos fokú sikert élvezel.

Ha van internet hozzáférésed és ennivalód, akkor bőségben élsz. Ha lélegzel, mozogsz és kapcsolataid vannak, akkor jókora egészségnek örvendhetsz.
Amikor olyan kérdéseket teszel fel, melyek siker elismerését tartalmazzák, azáltal automatikusan a hála állapotába kerülsz, ami már önmagában is emeli rezgésszintedet.

3. szabály

Tetteket is foglalj bele kérdéseidbe! Pl.:

"Milyen módokon tudok megnyílni a több támogatás befogadására a körülvevő világból?"

"Milyen módokon tehetnék még nagyobb szolgálatot?"

Álmaink életének bevonzásához cselekednünk is kell. Keresd a megteendő lépéseket és keresd a módokat, melyek által megnyílsz a több befogadására! Ne feledd, a tettek nem jelentik azt, hogy nem érzed jól magad. Tedd a dolgod és minden nap izgatottan ébredve várd, hogy mit hoz a nap!

4. szabály

Ne próbáld tudatosan megválaszolni a kérdéseket! Maradj nyitott, hogy megkaphasd a választ bármilyen formában is érkezik!

Ne feledd, minden feltett kérdés megválaszolódik és nem a te dolgod tudatosan előállni egy válasszal! A te feladatod egyszerűen megfogalmazni a kérdéseket, feltenni őket és készen állni a válasz befogadására bármilyen módon is valósul meg.

Néha a fejedben bukkan fel a válasz, néha egy beszélgetés folytán az előtted álló emberrel a zöldségesnél. Néha olyan csendesen lopakodik be, hogy csak utólag veszed észre, hogy a kérdésre már megkaptad a választ.

Csak emlékezz rá, minden kérdés megválaszolódik és ha azt hiszed, nem kaptál választ, akkor az azért van, mert nem figyeltél. Ez nem baj - csak kérdezd tovább a kérdéseket, légy nyitott a válaszra és mindig élvezd a folyamatot!

Fotó: forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails