Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

hétfő, április 19

Kívánságot a Siratófalba

   Naponta többezer papírdarabkát dugnak be a híres Siratófal réseibe. Még a vezető politikusok sem mulasztják el az alkalmat, hogy jeruzsálemi látogatásuk során kívánságaik teljesülésének így adjanak nyomatékot. A zsidó vallás ugyanis azt mondja, hogy Isten minden óhajt, ami a cetliken áll, meghallgat és valóra vált. Ezért szentnek számítanak.
Amikor a fal rései megtelnek, Schmuel Rabinowitz rabbi összegyűjti a papírkákat és elássa őket Jeruzsálemben az Olajfák hegyén.

Az internet ma már lehetővé teszi mindenki számára, hogy eljuttassa kívánságát a siratófalba. A rabbinátus kinyomtatja az e-maileket és eljuttatja a szent helyre. A www.thekotel.org oldalon angol nyelvet megjelölve a középső menüsávot legördítettem és a SEND A NOTE menüpontot kiválasztottam. Ekkor megjelent egy űrlap, ahova be tudtam írni kívánságomat.
Most pedig várom a beteljesülését.

1 megjegyzés:

  1. uram én istenem az ur jézus nevében kérlek halgazsd meg imám elöször meg köszönöm hogy elhívtál és kiválasztotál hogy a te gyermeked lehesek ezért áldalak most téged és magasztalak örökön öröké hald meg imám uram jézusom küld házamnépéhez ör angyalaidat hogy vigyázanak gyermekeimre és az unokáimra és hogy a te követöid legyenek legyenek olyanok isten félöek és bölcsek és szeresék egymást köszönöm hogy meg halgac áldalak és magsztalak örökön öröké ámen

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails