Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

hétfő, április 19

Kívánságot a Siratófalba

   Naponta többezer papírdarabkát dugnak be a híres Siratófal réseibe. Még a vezető politikusok sem mulasztják el az alkalmat, hogy jeruzsálemi látogatásuk során kívánságaik teljesülésének így adjanak nyomatékot. A zsidó vallás ugyanis azt mondja, hogy Isten minden óhajt, ami a cetliken áll, meghallgat és valóra vált. Ezért szentnek számítanak.
Amikor a fal rései megtelnek, Schmuel Rabinowitz rabbi összegyűjti a papírkákat és elássa őket Jeruzsálemben az Olajfák hegyén.

Az internet ma már lehetővé teszi mindenki számára, hogy eljuttassa kívánságát a siratófalba. A rabbinátus kinyomtatja az e-maileket és eljuttatja a szent helyre. A www.thekotel.org oldalon angol nyelvet megjelölve a középső menüsávot legördítettem és a SEND A NOTE menüpontot kiválasztottam. Ekkor megjelent egy űrlap, ahova be tudtam írni kívánságomat.
Most pedig várom a beteljesülését.

8 megjegyzés:

  1. uram én istenem az ur jézus nevében kérlek halgazsd meg imám elöször meg köszönöm hogy elhívtál és kiválasztotál hogy a te gyermeked lehesek ezért áldalak most téged és magasztalak örökön öröké hald meg imám uram jézusom küld házamnépéhez ör angyalaidat hogy vigyázanak gyermekeimre és az unokáimra és hogy a te követöid legyenek legyenek olyanok isten félöek és bölcsek és szeresék egymást köszönöm hogy meg halgac áldalak és magsztalak örökön öröké ámen

    VálaszTörlés
  2. Drága mennyei atyam tedd kezed Balogh Dávidra gyogyitsd meg az ó majat induljon be a majfunkcio mükődèse tisztisd meg a te véreddel.áld meg férjemet Balogh Robert és adj neki minnél hamarabbi szabadulást.Nézz le ránk Uram

    VálaszTörlés
  3. Drága Mennyei Atyám!! Kérlek segîts 2019.04.04. én 10am Judith Angelnek!!!Égiek általatok kapott Isteni lehetőség ez számunkra!!!Kérlek segítsetek Égiek,Univerzum,hogy ez az interjú tökéletes legyen!!Tudom,hogy nem véletlenül kapta ezt!!Tudom,hogy sikeres volt az interjú és megkapta a munkát a paralegal asszisztens pozícióra!!
    Köszönöm,köszönöm,köszönöm!!
    ❤️❤️❤️❤️
    Hálás a szívem!!!

    VálaszTörlés
  4. Drága Jó Istenem! Húsvét alkalmából kérlek a szeretteim, barátaim, családom, kollégám és minden ember aki e földön a Te akaratodból él és akik már nem bocsáss meg a bűneinket, emberek .. adj nekik (nekünk) békét és örök életet.. Főleg Magyarországért .. imádkozom a családért.. a szeretteimért de minden halandóért! Te aki mindenek felett vagy bocsáss meg nekünk ..a bűneinket.. köszöm! Adj nekünk békét Uram! Áldott szeretteljes ünnepeket a Te tiszteletedre és az egy szülött fiad adtad az emberekért! :) Köszönet amíg élek.. áldalak. Bocsáss meg a bűnünket Ámen

    VálaszTörlés
  5. Istenem köszönöm amit eddig tőled kaptam Amen

    VálaszTörlés
  6. Kérlek Mennyei atyám Jézus Krisztus nevében hogy Szeretnék kijutni Izraelben Jordán folyóba megkeresztelödni! Hála és Dicsőség Istennek!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails