Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

hétfő, augusztus 16

Ha nem hisznek benned

Joel és Victoria üzenete

"És mi van, ha nem hittek? Hitetlenségük hatástalanítani fogja Isten hitét?"
(Rómaiak 3:3)


Előfordult már, hogy mások véleménye kiábrándított álmaidból? Mindig lesznek az életben kritizálók, akadékoskodók. Az egyik legfontosabb dolog, amit megtanulhatsz, hogy nem kell másoknak benned hinniük ahhoz, hogy megvalósuljanak álmaid. Mások nem állíthatnak neked korlátokat - csak te magad. Nem az van hatással életre, amit mások mondanak rólad, hanem az, amit te magad mondasz és hiszel magadról.

Pál apostol ebben az idézetben azt mondja: "Nem számít, ha mások nem hisznek. Hitetlenségük nem fog visszatartani attól, hogy higgyek álmaimban."
Ha Isten elültet egy álmot szívedben, annak megvalósulása nem függ másoktól, csak tőled! Nincs szükséged senki igazolására. Kövesd Isten szavát és engedd, hogy vezesse lépteid!



Barátaim, Isten látja a bennetek rejlő kincseket. Felszínre akarja hozni belőletek ezeket a kincseket és valóra akarja váltani álmaitokat! Amint megszabadultok a régi, sebzett gondolatoktól és kicserélitek azokat arra, amit Isten mond rólatok, feltöritek korlátaitokat és azt a bőséges életet elhetitek, melyet Ő tartogat számotokra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails