Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

hétfő, augusztus 2

Minden nap egy ajándék

Joel és Victoria üzenete

"Taníts minket úgy számlálni napjainkat, hogy bölcs szívhez jussunk."
(Zsoltárok 90:12)


   Napjaink néha olyan zsúfoltak, mozgalmasak, hogy elfelejtjük mennyire törékeny az élet valójában. Könnyen megesik, hogy megengedjük, apró dolgok elrabolják békénket, örömünket. Valami nem úgy sikerül, ahogy szeretnénk, vagy valaki megbánt. Még a forgalom is elterelheti figyelmünket, ha hagyjuk. Emlékeznünk kell rá, hogy minden nap egy ajándék! Ha arra figyelünk, ami rossz, akkor elmulasztjuk azt a szépséget, melyet minden egyes nap felkínál nekünk.

Arra bíztatlak ma, ne engedd elszaladni a különleges pillanatokat. Ne csak a nyaralásokra, születésnapokra várj! Gondolj arra, hogy minden nap egyedülálló és pótolhatatlan! Kaptál időt, melyet elpazarolhatsz vagy felhasználhatsz; órákat, melyekkel élhetsz vagy visszaélhetsz. Ezért imádkozott Istenhez a Zsoltár írója eképpen: " Taníts minket számlálni napjainkat!". Azt mondta ezzel: " Taníts meg bennünket értékelni minden pillanatot, mely megadatott nekünk!"

A helyes hozzáállással bölcs szívhez jutsz. Közelebb kerülsz Istenhez és megtapasztalod mindazt az áldást, melyet minden egyes napra tartogat a számodra!

( A bibliai idézet fordításához a www.cab.u-szeged.hu oldalt vettem segítségül.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails