Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

kedd, október 19

"Ahogyan gondolkodom - olyan vagyok"

    Ez az idézet Clemens Kuby-tól származik, aki - mint előző bejegyzésemben írtam- kétoldali bénulásból gyógyította ki magát 1 év alatt a gondolatok erejével. A " bewusster leben" c. magazin feltette neki a kérdést, hogy hogyan is működnek az öngyógyító folyamatok. Kuby azt válaszolta, hogy a tudatosság fejlődése által. Sokkal többek vagyunk, mint az anyagi szint. Ahogy gondolkodom, olyan vagyok, mert a gondolataink anyagi formát öltenek. A tudatosság megváltoztatja az anyagot, ezt már a modern fizika is tudja. Csak az orvostudomány hagyja figyelmen kívül azt, amit minden ember ismer a hétköznapi életből: Információk meg tudnak betegíteni, de meg is tudnak gyógyítani.

Képzeld el példaképp, hogy valakit felhívnak telefonon és közlik vele, elbocsátották! Pár perc múlva rosszul érzi magát. Ez odáig mehet, hogy annyira legyengül, hogy csak az ágyban tud feküdni kínzó gyomorfájdalmaival. Egy információ hatására tehát egy testi reakció keletkezett.
Ugyanez fordítva is működik. Most ugyanis a megfelelő információ hiányzik neki, ami például az lehet: Újra van munkahelyed! Ettől viharosan jobban érezné magát és a gyomorfájdalmai is elmúlnának. A megfelelő információ által az agyban létrejönnek a megfelelő összeköttetések és felszabadulnak a hírvivő anyagok, melyek a gyógyuláshoz vezetnek.

De hogyan lehet hozzájutni ahhoz az információhoz, ami újra egészségessé tesz akkor, ha mondjuk a példa alapján nem találok munkahelyet?
Ilyen esetben meg kell kérdezni a lelkünket. A lélek a legjobb tanácsadó, hiszen senki sem ismer bennünket nála jobban. A lélek pontosan tudja, milyen konfliktus okozza szenvedését, ami által a betegség keletkezett.
Ha például egy elbocsátás ennyire meg tud betegíteni, akkor a lelkem megmutat nekem egy történetet, ami a munkanélküliségtől, a teljesítményeim el nem ismerésétől való félelmeimet vagy heves testi reakciómat okozza és ezt a történetet át lehet írni.

A lélek tehát a betegségtünetek által üzen nekem. A betegségnek az az üzenete, hogy megsérültem és ez a sérülés akár évtizedekkel ezelőtt is történhetett. Az üzenet jelentheti, hogy valaki hivatásában rossz irányba tart, vagy kapcsolatai nem megfelelők.

De hogyan lehet párbeszédet folytatni a lélekkel?
Meg kell fogalmazni konkrétan azt, amit tudni szeretnénk. Például: Mi a lelki oka testi tüneteimnek?
Ezután Alfa állapotban - amikor az agyunk 7-15 Hertz frekvenciatartományban működik - fel kell írni a választ. Alfa állapotba úgy jutunk, hogy éjjel felébredve rögtön írni kezdünk, vagy ha egy nyugodt helyen légzőgyakorlatokat végzünk.
Ha megtaláltuk ezt a "fájdalomképet", akkor át kell írnunk "gyógyulási képre". A fájdalomkép az a jelenet, mellyel betegségem kezdetét vette. A gyógyulási kép pedig egy olyan jelenet, melyben jól érzem magam. A történetet belső szemeinkkel teljes részletességgel képzeljük el! A lelkünk harmóniára vágyik és ezt visszamenőlegesen a lélekírással érjük el. Amikor pedig ezzel a "gyógyulási képpel" foglalkozom, elősegítem vele gyógyulásomat. Ez a kép ugyanis egy frekvenciával rendelkezik, egy érzéssel párosul, ami nemcsak rám lesz kihatással, hanem az egész univerzumra (morfogenetikus mezők).

Mit tanácsol azoknak, akik olyan súlyos betegségben szenvednek, mint a rák és kemoterápiás kezelést kapnak?- teszi fel az újság a kérdést.
Azt javaslom, kérdezzék meg lelküket, mi az oka rákbetegségüknek. Ha ismerem az okot, akkor azt át is tudom írni olyan pozitív jelenetre, mely jó érzéssel tölt el.
Aki pedig nem szívesen ír, az táncolás, éneklés vagy akár festés által is találkozhat lelkével. Senki sem tehetségtelen, legfeljebb gyakorlatlan, ez utóbbin pedig könnyen lehet változtatni.- zárja az interjút Clemens Kuby.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails