Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

szerda, október 6

Hogyan gyógyít a lélek....

    ... erről ír a "bewusster leben" c. magazin szeptember/októberi száma. Mert a lélek igenis képes gyógyítani, ebben sok "hagyományos", nyugati orvos sem kételkedik. Ma már Wolfgang Bittscheidt, ortopédus szakorvos is közéjük tartozik. A lélekgyógyítással 15 évvel ezelőtt került kapcsolatba, amikor egy krónikus fertőzéses megbetegedésből orvosai nem tudták kigyógyítani. Végső elkeseredésében felkeresett egy gyógyítót, bár akkoriban még maga sem tudta, hogy az valójában mit is csinál, ... és meggyógyult.


Az orvos elcsodálkozott az eseten és érdekelni kezdte, hogy vajon hogyan működik? Mi hat? Mágia? Ima? Vagy talán a gyógyító rendelkezik valamiféle természetfeletti erővel?

A legújabb fizika abból indul ki, hogy 99,99%-ban vákumból, vagyis légüres térből állunk. Ez a vákum marad vissza, ha egy térből minden anyagot eltávolítunk. Ez a légüres tér azonban mégsem teljesen üres, mert hatalmas mennyiségű megfoghatatlan energiát tartalmaz. A térben és időben megfoghatatlan kvantumok, (fizikai parányok, melyek sokkal kisebbek az atomoknál, de mégis egyetemes kiterjedésű információhordozók) végtelen, energiadús hullámokként bejárják az egész kozmoszt és összekötnek mindent mindennel.

Fritz-Albert Popp biofizikusnak sikerült bebizonyítani, hogy az élő sejtek fénykvantumokat, ún. biofotonokat bocsátanak ki, melyek magas információtartalmuk miatt jelentős irányító funkciót töltenek be az élő organizmusokban és ugyanakkor átvihetők is egyik egyénről a másikra.
Sejtjeink "fényét" sok tudós egy össz-energiamezőnek tekinti, mely 10 billió sejtünk működését irányítja és szabályozza. A biofotonokat, tehát az anyag és a lélek közötti közvetítőnek foghatjuk fel, mert a fény egyik oldalról az értelmileg felfogható és fizikailag mérhető, másik oldalról pedig a lelki-szellemi dimenzió határán van.

Popp és munkatársai megvizsgálták a különböző élőlények fénykibocsátását. Legelőször a vízibolhákkal kísérleteztek. Ezek felvették a társaik által kibocsátott fényt. Ugyanez történt a kis halakkal végzett kísérletekben, sőt, még még a baktériumok is felvettek fotonokat a környező közegből. Popp ebből arra következtetett, hogy a fénykibocsátás kommunikációs célt szolgál az élőlények között. Ha pedig képesek vagyunk más élőlények fotonjait felvenni, akkor azokat fel kell tudnunk használni saját fotonsugárzásunk kijavítására is, amennyiben az nincs rendben.

A lélekgyógyítás hatékonyságát azzal magyarázhatjuk, hogy biofotonokat bocsátunk ki, melyeket más élőlények fel tudnak venni. Ezáltal képesek vagyunk olyan információt továbbadni, mely a beteg sejt "fényét" ki tudja javítani, hiszen a fotonok az élet építőkövei.
A tudósok ezen is túllépve azt is bebizonyították, hogy a pozitív érzelmek, -mint pl. szeretet, együttérzés, megértés és megbocsátás- gondolataink valóságteremtő erejét gyógyító értelemben támogatják, - és itt jön képbe spirituális erőnk.

Dr Bittscheidt fokozatosan felfedezte gyógyító képességét. Eleinte csak az esti órákban, titokban mert "gyógyítani", de később egy új rendelőt nyitott meg és 2007-ben megalapította "A lélekgyógyítás orvosi akadémiáját".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails