Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

csütörtök, szeptember 30

Segítség a bajban

Victoria Osteen üzenete

Voltál már olyan nehéz helyzetben, amikor azt kérdezted, Isten vajon jelen van-e? Talán most is van valami az életedben, mely nem úgy alakul, ahogy vártad. Nem látsz semmi változást. Ha így van, akkor emlékezz rá, mindig virradat előtt van a legnagyobb sötétség! Lehetsz az éjszaka kellős közepén, de a nap akkor is süt, csak nem láthatod. A nap attól még dolgozik, még fényesen ragyog akkor is, ha kint sötét van. Hamarosan pirkad és a fény elűzi a sötétséget.

Zsoltárok 46:1 azt mondja nekünk, hogy Ő örökké jelen van. Nem csak megmutatkozik, eltűnik, majd később újra visszatér. Nem. Az "örökké" azt jelenti, hogy folyamatosan. Folyamatosan veled van és azt mondja: "Sikerülni fog. Erős vagy. Tehetséges vagy. Képes vagy rá."

Egyszer ezt valaki eképpen mondta: A tanár mindig csendben van a vizsga alatt. Felkészíti a tanulót a vizsgára. Mindig elérhető, mindig jelen van, de amikor eljön a vizsga napja, a tanár hallgat, mert most a tanulónak kell ragyognia.


Nem számít milyen "vizsgát" kell ma letenned, emlékezz rá, Isten hűséges! Ő veled van és ellátott minden eszközzel arra, hogy kezelni tudj mindent, ami az utadba kerül. Koncentráld Őrá gondolataid! Dicsőítsd és légy neki hálás,mert Ő veled van és hamarosan megtapasztalod a győzelmet, melyet megígért neked!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails