Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

vasárnap, szeptember 12

A sztárokat is ez hozza lendületbe

    Igen, még a híres színészeknek is szükségük van néha egy kis önbizalom erősítésre két sokmillió dolláros film forgatása között - állítja Steve G. Jones NLP oktató, aki elárul nekünk egy trükköt, melyet a hírességeknek is tanít.

Lássuk, akkor a technikát!
Gondolj vissza életed 3 olyan eseményére, amikor határozottnak, erőteljesnek érezted magad! Írd le ezeket 1-1 mondatban összefoglalva! Ezután keress egy olyan helyet, ahol zavartalanul egyedül lehetsz! Gondold át az első szituációt! Idézd fel teljes részletességgel! Milyen színek, milyen hangok, milyen érzések társultak a jelenethez? Amikor úgy érzed, teljesen beleélted magad abba a pillanatba, akkor ütögesd meg jobb kezeddel a bal válladat és mondd: "Erő!".
Tedd meg ezt mindhárom emlékkel!
Ne feledd, hogy akkor kell rögzítened vállad ütögetésével az érzéseket, amikor azokat a legintenzívebben érzed.

Ha sikerült a rögzítés, akkor következhet a lejátszás. Legközelebb, ha olyan helyzetbe kerülsz, amikor nagyobb önbizalomra van szükséged, ütögesd meg jobb kezeddel a bal válladat és mondd: "Erő!"!
Mint ahogy Pavlov kutyájának szájában összefutott a nyál a csengőszóra, ugyanígy téged is az önbizalom érzése fog átjárni a gyakorlat hatására.

Sok sikert, és természetesen önbizalmat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails