Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

kedd, február 8

A celebek is meditálnak

    Még a végén kiderül, hogy a celebek nem csak divattanácsokkal, vörös szőnyeges okosságokkal tudnak szolgálni, hanem ennél többel.
12 híresség mondja el itt, hogy mire használja a meditálás erejét.


1. Angelina Jolie

Meditálni bárhol tudsz és bárhol elérheted a meditatív állapotot. " Én a padlón ülve, gyerekeimmel kifestőt rajzolgatva is tudok meditálni egy órát, vagy a trambulinon." - mondja Jolie.

2. David Lynch

A meditálás segít csodálatosan kreatív dolgokat alkotni. (Láttad már a Mulholland Drive-ot?) Mitől ilyen kreatív David Lynch? Szerinte a meditálásnak köszönhető kreativitása, mivel már 35 éve űzi a transzcendentális meditáció művészetét.

3. Hugh Jackman

A meditálás segít kezelni félelmeidet. Hugh azt mondta, a meditálás megváltoztatta életét és segített neki kezelni kényszeres megszállotságát.

4. Adrian Brody

A meditálás segít felkészülni a film főszerepére - vagy csak általánosságban felkészülni valamire. A Predator 2 c. filmbeli szerepére készülve Brody a dzsungel sűrűjében meditációs technikákat tanulmányozott.

5. Eva Mendes

A meditálás segít kezelni a mindennapi stresszt. Mendes azt mondja, hogy segít neki " elviselni a fentet és lentet az életben".

6. Howard Stern

A meditálás segít leszokni a dohányzásról. Stern azt mondta, szinte azonnal leszokott a dohányzásról, amikor 36 évvel ezelőtt elkezdte a Transzcendentális Meditációt gyakorolni.

7. Gisele Bündchen

El tudsz érni meditálással szupermodell alakot szülés után? Gisele szupermodell volt szülés előtt, de varázslatos gyorsasággal tudta leadni a felszedett kilókat, mert "egészségesen étkezett, meditált és kung fu és jóga gyakorlatokat végzett. "

8. Adam Yauch

A Beastie Boy tagjának mindennapos meditálás segít a rák elleni küzdelemben. "A képek a világ összes ráksejtjét szétzúzzák."

9. Russell Brand

A meditálás segít megtalálni lelki társad. Russell Brand elmondta, hogy a meditálás segített neki, amikor először találkozott mostani jegyesével, a híres Katy Perryvel.

10. Russell Simmons

A hip-hop sztár a meditálás előnyeiről ezt mondja: "Energiát, erőt, egészséget, bölcsességet adott nekem és hozzáférést a belső csendhez, belső boldogsághoz. Ez a kapcsolat önmagammal, ez a kapcsolatom az Univerzummal."

11. Tiger Woods

A dolgok rosszra fordulhatnak, ha abbahagyod a meditálást. Tiger Wood egyszer elhagyta a meditálás mindennapos gyakorlását és mi tudjuk mi lett az eredménye.

12. Gwyneth Paltrow

Meditálni akár ma is elkezdhetsz. Tudod mi volt Gwyneth Paltrow 2010-es célja? - Hogy megtanuljon meditálni. Ha ő is csak most kezdte, elkezdheted te is.

( Forrás: the Huffington Post, Jason Wachob)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails