Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

szombat, március 26

2 módon lehetsz gazdag

Dr. Robert Anthony üzenete

   " Kétféle módja van annak, hogy gazdag légy. Az egyik az, ha mindened megvan, amit akarsz, a másik pedig az, hogy elégedett vagy azzal, amid van."
-ismeretlen szerző

Milyen könnyen tudsz elégedetté válni? Nézz körül és figyeld meg a környezeted! Szereted azt, amit látsz vagy azt látod, amit nem szeretsz?

Milyen érzéseid vannak önmagaddal kapcsolatban? Megbecsülöd magad, bár tudod, hogy van néhány tulajdonságod, amelyet szeretnél fejleszteni?


A tudatosság minél magasabb szintjén élsz, annál inkább elégedettnek érzed magad. Mert minél tudatosabb vagy és minél jobban választasz, annál kevésbé fogsz küszködni. A tudatosság minél magasabb szintjén élsz, annál gazdagabbnak fogod érezni magad, nem csak anyagilag, hanem a személyes megelégedettség szintjén is.

Az elégedettséghez "belső" munka szükséges. Semmilyen pénz vagy anyagi eszköz nem adhatja meg neked az elégedettség érzését. Csak a média tanított bennünket arra, hogy mindig többet akarjunk.

Ne nyomd el az elégedettséged! Ülj le egy percre nyugodtan és hagyd, hogy felbugyogjon benned, mint egy földalatti forrás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails