Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

csütörtök, április 7

Törd be a kerge majmot!

    Akinek új még a Vonzás Törvénye, pozitív gondolkodás és vágyaink bevonzása életünkbe, az sokszor úgy érzi, hogy a rengeteg információ ellenére sem jut egyről a kettőre. Ha te is közéjük tartozol, akkor érdemes elolvasnod az alábbi 4 pontot, hogy megértsd a Vonzás Törvényét.

1. Folyamatos

Minden egyes pillanatban a Vonzás Törvénye szerint élsz és dolgozol, akkor is, ha nem tudsz róla. Gondolataid, érzéseid, minden, amire figyelmedet irányítod, még többet vonz életedbe ugyanabból. A gond csak ott van, hogy ha nem tudatosan választod meg és irányítod gondolataidat, érzéseidet és figyelmedet, akkor véletlenszerűen fogsz teremteni.
Ha tehát nem tetszik az, ami megjelent életedben, akkor az első teendőd a következő:


2. Törd be elmédet!

Szuperfejlett agyunk tudatalatti gondolatai őrült majmokként kergetőznek az aggódás, kétségek, kritikák és félelmek állapotai között szinte minden ellenőrzés nélkül. És sajnos pont emiatt nem tudod hatékonyan a javadra fordítani a Vonzás Törvényét.

Amint figyelmet szentelsz tudatalatti gondolatmintáidnak és azonnal témát váltasz, amint észreveszed, hogy nem arra gondolsz, amit szeretnél, hogy megjelenjen életedben, akkor sikerül betörnöd a "lovat". A vad, kontrollálatlan, csapongó elme téged fog szolgálni.

Mindezt hogyan érheted el? Meditációval, önmagadba figyeléssel. megpróbálhatod azt is, hogy félóránként megállsz és arra összpontosítasz, milyen gondolatok jártak éppen a fejedben. Hajlamos vagy túl sokat aggódni. Szereted felidézni a régi drámákat? Szeretsz képtelenségekre gondolni?
Ez a megfigyelés segít megismerni önmagad, gondolkodásmintáidat és így más irányba tudod terelni gondolataidat.

3. Kövesd a megérzéseidet!

Amint egyre tudatosabbá válik gondolkodásod, egyre könnyebben meg tudod majd különböztetni az elme csacsogását az intuitív iránymutatástól. Mindaddig, amíg kordában tartod elmédben a csapongó kerge majmokat, meg tudod hallani intuíciód, bölcsebb éned útmutatásait.
Csillapítsd hát le elmédet és ezután:

4. Cselekedj!

Kövesd belső hangod útmutatását! Néha félelmetesnek, talán ostobának tűnhet, de ha érzed, hogy igen, ez az, akkor ne tépelődj, hanem cselekedj!
Előfordulhat, hogy úgy érzed, szakadó esőben ki kell menned az utcára, pedig inkább bent maradnál. Kimégy és találkozol valakivel, aki pont ahhoz a tudáshoz, álláshoz vagy partnerhez segít hozzá, amit vagy akit be akartál vonzani életedbe.

Nem tudhatod pontosan, hogyan jutsz hozzá ahhoz, amire vágysz. A Vonzás Törvényének tudatos alkalmazása sokszor olyan módon hozza meg az eredményt, amit el sem tudunk képzelni.

( Dawn DelVecchio írása alapján. Dawn a "The Healers Way" c. blog írója. Ez egy gyógyító közösség mintegy 25 ezer taggal, akik az alternatív gyógyítás, energia gyógyítás legújabb információit vitatják meg.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails