Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

szerda, november 3

Ne öld meg a hírnököt!

    Minden dolog, ami saját életedben vagy általad figyelt emberek életében megmutatkozik, az nem más, mint rezgésfrekvenciád kijelzése. Egy mutató. A mutatók annak megnyilvánulásai, amit rezgéseddel létrehozol. Pont.
Ha tehát csodálatos dolgok történnek, akkor azokról a rezgésekről kapsz visszajelzést, amiket kibocsátottál. Ha a dolgok kicsúsznak irányításod alól, akkor az általad kibocsátott rezgésről negatív visszajelzést kapsz.


A mutatók egyszerűen csak mutatók. Nem szabad megölni a hírnököt. Ha kifogy a kocsidból a benzin, nem fogod a kormányba verni a fejed és sopánkodni, hogy "Jaj, mit tettem! Kifogyott a benzinem és én nem tankoltam. Az egész életem egy szerencsétlenség!"
A benzinmutató egy kijelző és tudod, hogy tenni kell vele valamit. Nem fogsz rá smileyt ragasztani, csak hogy ne lásd, ha üreset jelez. És nagy valószínűséggel nem fogsz addig várni, míg teljesen kifogy a benzin és lerobbansz az út szélén, hanem időben feltankolsz, ugye?

Pont erről van szó. Arról a kijelzőről beszélünk, ami megmutatja neked a gondolkodási szokásaidat.  Ha az elmúlt időszakban eléggé vacakul mentek a dolgaid, akkor ideje "megtankolni". Ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd, akkor ideje változtatni a vele kapcsolatos gondolataidon. Ideje megfontoltabban gondolkodni. Ideje egy jobb hozzáállást keresni. Ideje abbahagyni önmagad és mások hibáztatását, az önsajnálatot és legalább egy parányival pozitívabbá válni. Ne hibáztasd a kijelződet! Próbáld inkább a pozitívat keresni és meg is fogod találni!

( Dr. Robert Anthony írása alapján)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails