Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

kedd, június 8

A viszálykodásról

Joel és Victoria üzenete

"Tisztesség az embernek elmaradni a viszálytól..."
(Példabeszédek 20:3)

A kihívások gyakran csak eltéríteni akarnak bennünket a végzetünkhöz vezető úton. Az irodában valaki nem olyan kedves hozzád, mint, amennyire szeretnéd. Lehet, hogy a szomszéd parkol állandóan a kijáród előtt. Ezek bosszantóak lehetnek, de csekély jelentősséggel bírnak akkor, ha a teljes képet nézed. Nem hagyhatod, hogy a kis dolgok viszálykodásnak nyissanak ajtót életedben!

Peter Paul Rubens: Dávid megöli Góliátot

A Bibliában, mielőtt Dávid legyőzte Góliátot, bátyja, Eliáb, megpróbált vele szembeszállni. Dávid tudta, hogy nem érdemes vitatkozásra pazarolni idejét és erejét. Tudta, hogy valódi harcát Góliáttal kell megvívnia, és nem akarta, hogy bárki is eltérítse ettől. Ő csak egyszerűen elfordult Eliábtól és arra összpontosított, amit meg kellett tennie.

A mi életünkben is a legtöbb bosszúság meg sem érdemli, hogy energiát fordítsunk rá. Tisztesség az embernek elkerülni a viszályt.
Arra akarlak ma biztatni, hogy fordulj el a viszálykodástól! Összpontosíts arra, amire Isten hivatott. Ha ezt teszed, tisztességben fogsz élni és azon végzeted felé fogsz tovább előre haladni, melyet Ő tartogat számodra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails