Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

kedd, január 19

Amíg várakoztok

Joel és Victoria üzenete


" Drága fivéreim és nôvéreim, legyetek türelemmel, míg az Úr eljövetelére vártok! Figyeljétek a gazdákat, kik türelmesen várnak az esôre ôsszel és tavasszal! Buzgón tekintenek az értékes termés beérésének elébe."
(Jakab 5:7)



Isten mindenki szívébe elültetett álmokat és vágyakat. Legtöbbször azonban olyan idôszakok is vannak, amikor várakozni kell. Talán arra vársz, hogy egy kapcsolat kialakuljon, arra vársz, hogy megházasodj, vársz egy elôléptetésre vagy arra, hogy kigyógyulj egy betegségbôl. Az élet nagy részét várakozással töltjük. Várakozni lehet azonban helyes és helytelen módon is. Gyakran elôfordul, hogy ha a dolgok nem a mi menetrendünk szerint történnek meg, letörünk, csalódottak, aggódók vagy dühösek leszünk.

Figyeld meg, hogy az idézet nem azt mondja, hogy "ha vártok", hanem arról beszél, hogy "míg vártok"! Tehát tény, hogy mindannyian fogunk várakozni.
Tovább folytatva azt mondja, figyeljük hogyan várakozik a gazda: türelmesen és buzgón. Ne legyünk csalódottak, hanem legyünk reményteljesek, pozitívak és várakozásteljesek!

Mindegy miben hiszel ma, várd el, hogy a dolgok a te javadra fognak megváltozni! Ma lehet a nap, mikor minden jóra fordul! Ha türelemmel és elvárással várakozol, megnyitod Isten számára a tettek ajtaját. Ô megvívja csatáid és meg fogod látni életed minden területén azt a bôséges termést, melyet megígért neked!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails