Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

kedd, január 12

Lépj át a boldogság kapuján! (3/1. rész)




A következô sorozatban 3 gyakorlatot fogok bemutatni Gerald O´Donnell-tôl.
Gerald Floridában él, ahol ír, meditál és megosztja tudását a világgal. Azt állítja, hogy mindannyian egy illúzióban élünk, és képesek vagyunk befolyásolni ezt az illúziót. Arra tanítja az embereket, hogyan valósítsák meg álmaikat.
A következô technika abban segít, hogy elindulhass a nagyobb boldogsághoz vezetô úton. A bemutatásra kerülô gyakorlatokat tanácsos beiktatni mindennapjainkba, mert feloldanak sok régi, megrögzült gondolatmintát, melyek nem szolgálják a javunkat. Ha rendszeresen gyakoroljuk ezeket, akkor felkészítenek bennünket a spirituális- és személyiségbeli fejlôdés magasabb szintjére.

1. gyakorlat: A létezés új módja

Ez a gyakorlat életünk megváltoztatásának egyik kellemes és hatásos eszköze. Segítségével feloldható az anyagi javak üldözésébôl származó stressz (és annak melléktermékei, mint a félelem, elszigeteltség, frusztráltság, harag és depresszió) Ugyanakkor nagyon egyszerû a technika. Növeli a magasabb Éned rezgésfokát. A mottója: "mosolyogj a világra és a világ visszamosolyog rád!"

Felkeléstôl lefekvésig az egész nap folyamán képzeld el, hogy belülrôl mosolyogsz a külvilág realitásaira tevékenységed folyamán! Képzeld el, hogy elméd legmélyebb zugaiból, szíved mélyébôl mosolyogsz és ezt a boldogságot és mosolyt szemeid és arckifejezésed által kivetíted a külvilágra!
Nem számít milyenek a körülményeid, meg fogod tapasztalni, hogy szemeid mosolyogni fognak és hamarosan ajkaid is.

Ezalatt képzeld el, hogy szíved folyamatosan egy belsô mosolyt sugároz, mely a puszta lét örömével teli!

Kb. 2 hét elteltével jelentôs változásokat fogsz tapasztalni. Nemcsak a külvilággal való kapcsolatodban, hanem abban is, ahogyan a világ a maga valóságát feléd vetíti. Félelmeid kezdenek eltûnni és a belsô béke és szeretet érzése fog elárasztani.
Figyeld meg, hogy az emberek keresni fogják társaságod és "belsô szereteted"!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails