Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

hétfő, december 7

Áttörésed napja

" Ha ugyan megmaradtok a hitben alaposan és erôsen, és el nem távoztok az evangéliom reménységétôl, melyet hallottatok..."
(Kollossébeliek 1:23)




Joel és Victoria üzenete

Ragaszkodtál már olyan álomhoz, mely látszólag sokáig tartott?
Ha a dolgok nem terveink szerint alakulnak, csalódottá válhatunk, hajlamosak vagyunk feladni. Isten azonban új életet akar lehelni álmaidba. Új reményt akar lehelni szívedbe. Neked is ki kell azonban venned a részed és le kell ráznod magadról minden negatív, önromboló gondolatot. Ne mondj olyanokat, hogy: "Sosem fogok eljutni odáig"; "Sosem szabadulok meg ettôl a függôségtôl"; "Sosem gyôzöm le ezt a problémát"! Jelentsd ki, hogy: "Közelebb vagyok, mint gondolnám!"; "Tudom, hogy mindent el tudok érni!"; "Le tudom gyôzni ezt a betegséget!"; "Folytatom tovább hittel!".

Arra biztatlak, hogy úgy kelj fel minden reggel, hogy tudod, ez lehet ma áttörésed napja. Ez lehet a nap, amikor megtapasztalod egészséged jobbra fordulását. Ez lehet a nap, amikor gyermeked hazatér.
Ne add most fel, mert Isten természetfölötti ajtókat akar nyitni neked! Higgy tovább, szíveddel és elméddel összpontosíts Rá, és figyeld mit fog tenni a javadra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails