Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

csütörtök, december 3

Csak elültettek



"Bizony, bizony mondom néktek: Ha a földbe esett gabonamag el nem hal, csak egymaga marad; ha pedig elhal, sok gyümölcsöt terem."
(János 12:24)

Joel és Victoria üzenete

Életünk során mindannyian találkozunk nehézségekkel, kihívásokkal. Jézus híveként azonban emlékezned kell mindig rá, hogy benned van a Mindenható életet adó magja. Amikor csalódásokon, szûkös idôszakokon mégy keresztül, úgy érezheted, eltemettek. Mintha egy sötét, magányos helyen lennél. Talán úgy érzed, itt a vég, de a valóságban ez csak a kezdet. Nem temettek el, hanem csak elültettek. Ez azt jelenti, hogy vissza fogsz térni. És nemcsak hogy visszatérsz, de gyarapodva, jobban és erôsebben térsz vissza, mint elôtte voltál.

Azokban a nehéz idôkben húzz egy vonalat a porba! Jelentsd ki: Ez a nehézség nem fog eltemetni! Ezen veszteség, ezen csalódás, ezen igazságtalanság miatt nem fogom feladni álmaimat! Elutasítom, hogy önsajnálatban éljek! Tudom, hogy egy mag vagyok. Ez azt jelenti, hogy engem nem lehet eltemetni, csak elültetni!
Talán most lenn vagyok, de ez csak átmeneti. Tudom, hogy visszatérek, sôt, sokkal jobban térek vissza, mint elôtte voltam!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails