Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

kedd, december 29

Bőségben legyen!

Ez lehetne akár az eljövendô évre vonatkozó kívánság is. A Karácsony véget ért és most készülünk a Szilveszterre. Ti megterveztétek már, hogy milyen legyen a 2010-es esztendô?
Joel Osteen nagyon fontosnak tartja, hogy mindenkinek legyen egy víziója, látomása életérôl, egy kép arról, hogyan fog kinézni jövôje. Tudnod kell, hova akarsz eljutni jövôre, 5 éven belül, 10 éven belül. A tervezés a sikeres emberek egyik titka. Ôk nem hagyják, hogy kormányos nélkül hánykolódjanak az élet tengerén, hanem saját kezükbe veszik életük irányítását.
Tegyünk mi is hozzájuk hasonlóan, tervezzük meg jövô évünket, lássuk magunkat minden nap ott, ahova el akarunk jutni és el fogunk oda jutni!
A tervezéshez Joel Osteen alábbi üzenete ad ötletet.
Sok sikert hozzá és írjátok meg véleményetek!


"A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon és öljön és pusztítson. Én azért jöttem, hogy legyen- és élvezzék életük és az bôségben legyen (egészen túlcsordulásig )"
(János 10:10)



(Fotó: Vicki´s Pics - My Cup Overflows, flickr.com)


Joel és Victoria üzenete

  Túl sok embernek van ma "éppen csak elmegy" hozzáállása: "Alig tudom kifizetni a számláimat, elmegy a munkám, elmegy a házasságom."
Barátom, ne ragadj le itt! Jézus azért jött, hogy bôségben éljünk. Ez azt jelenti, hogy a boldogság, a béke, az egészség bôségében és anyagi bôségben.

  Isten álma nemcsak az, hogy áldott légy, hanem, hogy annyira áldott légy, hogy áldani tudj, bármerre is jársz. Azt akarja, hogy akkora bôségben élj, hogy túlcsorduljon azokra az emberekre, akik körülvesznek. Annyi békességgel, annyi boldogsággal, annyi gyôzelemmel kellene rendelkeznünk, hogy mások is megérezzék, ha közelünkbe kerülnek, rájuk is átragadjon.

  Talán ma nem látod, de ne törôdj bele, ne ragadj le ott, ahol vagy! Jelentsd ki hittel:"Jézus eljött, hogy bôséges életet adjon nekem."! "Szükségleteim bôségesen rendelkezésemre állnak, így áldás lehetek mások számára."
Ha hiszel, meg fogod tapasztalni, hogy körülményeid jobbra fordulnak. Meg fogod látni, hogy Isten a javadra dolgozik, és meg fogod élni azt a bôséges életet, melyet elôkészített számodra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails