Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

hétfő, december 14

Túl messze

" Igyekszem a cél felé, hogy megnyerjem a (legfelsôbb és mennybeli) jutalmat, melyhez Isten Jézus Krisztusban hív bennünket felfelé."
(Filippibeliekhez 3:14)


Joel és Victoria üzenete

Egy dolog, amit megtanultam az, hogy amikor az élet különösen bonyolultnak látszik, amikor úgy tûnik, az intenzitás felfokozódott, az biztos jele annak, hogy közel vagy a gyôzelemhez. Amikor negatív gondolatok bombardírozzák elméd, vagy hajlamos vagy csüggedni, az nem a feladás ideje! Nem szabad visszalépni!
Ez annak az ideje, hogy megvesd lábad! Itt az idô, hogy új hozzáállással törj elôre, mert közelebb vagy gyôzelmedhez, mint gondolnád!

Meglehet, korábban sok mindenen mentél keresztül. Úgy tûnik minél többet imádkozol, annál rosszabra fordulnak a dolgok. Talán a jót teszed, de mégis folyamatosan a rossz történik meg. Ahelyett, hogy elbátortalanodnál, jelentsd ki inkább: "Túl messze jöttem el ahhoz, hogy most megálljak! Túl sok mindenen mentem keresztül ahhoz, hogy visszamenjek oda. Felismerem, hogy az intenzitás felfokozódásának oka az, hogy hamarosan világra hozom álmaim."

Barátom! Ne tûrd tovább, hogy az ellenség megfosszon! Törj tovább célod felé, mert túl messze jöttél ahhoz, hogy feladd most! Ne feledd, a Mindenható Isten veled van, ô vezet, irányít téged gyôzelmed útján életed minden területén!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails