Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

szerda, december 16

A vizualizálás ereje 3/ 3. rész (videó)



Az egész nap folyamán lélegezd be a gyôzelmet, önbizalmat, sikert, Isten kegyét, gyógyulást!

Olvastam egy férfiról, akinél hólyagrákot diagnosztizáltak. Az orvosok azt mondták, nem lehet megmûteni. Megpróbálták a kemoterápiát, de nem hatott. Végül fájdalomcsillapítót adtak neki és hazaküldték meghalni.
Ez az ember nem volt vallásos. Akart ô imádkozni, de úgy érezte, mivel élete nagy részén elutasította Istent, álszentség lenne, ha Istent hívná segítségül.

Egy napon az egyik barátja küldött neki egy jobbulást kívánó képeslapot, melyen csak Máté 19:26 állt a Szentírásból: Istennel minden lehetséges.
Amikor ezt elolvasta, valami meggyulladt belül. Új erô töltötte fel.
Néhány nap múlva egy újságcikket futott át egy katonáról, aki megsebesült a háborúban, de imával, a megfelelô gondolati képekkel teljesen felépült. Elmondta, hogy egészségesnek látta magát. Látta, hogy újra tud futni, játszik a gyerekeivel, visszamegy dolgozni. Annyira lelkesítô volt ez az ember.

Elhatározta, hogy ô is így tesz. Minden nap gyógyító fehér vérsejtek seregét vizualizálta, amint testébe áramlanak. Elképzelte, hogy a fejénél kezdve leáramlanak az erein át a szerveihez, megtámadnak minden egyes ráksejtet. Naponta százszor elképzelte, hogy egészség, gyógyulás, gyôzelem áramlik vissza hozzá. Annyira tiszta volt ez a kép elméjében, mintha a TV-ben nézte volna. Azt mondta: Láttam azokat a gyógyító sejteket, amint a vérében megtették útjukat a májamba, szívembe, le a lábaimba, felfalván minden ráksejtet. Nem hagyták abba, míg az összes csatát meg nem nyerték.
Nap nap után újrajátszotta ezt a jelenetet elméjében. Ezalatt felelevenítette magának a képet, hogy Istennel minden lehetséges.

Hat hónap múlva visszament az orvoshoz, ellenôrzésre. Az orvosok nagy meglepetésére, a ráknak semmi nyomát nem találták szervezetében.

Jézus azt mondta: Ha hiszel, minden lehetséges. Ha a megfelelô képek vannak elmédben, ha a hit szavaival szólsz életedrôl, akkor Isten megjelenik és meg tudja tenni azt is, amire az ember képtelen.

Talán ma egy betegséggel küzdesz, talán az orvosi jelentés nem jó. Miért nem teszed azt, amit ô? Képzeld el, amint gyógyító sejtek áramlanak keresztül rajtad! képzeld el, hogy ezek a sejtek, melyek a Mindenható Isten életével vannak telve, megtámadnak és elpusztítanak minden beteg, kórokozó sejtet! Képzeld el, hogy addig folytatjak, míg minden csatát megnyernek!
Egész nap képzeld el, hogy egészség, gyógyulás áramlik folyamatosan beléd! Lásd magad, amint jobban vagy, túljutsz minden akadályon, végleg meggyógyulsz! Legyen ilyen gyôzedelmes képed éltedrôl!

Nem tudom, te hogy vagy vele, de én nem tervezek megöregedni. Hogy mindenféle dolog legyen, ami nem mûködik, hogy lerobbanjak, hogy beteges legyek. Én úgy látom magam, hogy erôsebb, egészségesebb, bölcsebb, jobb kinézetû leszek.
Látok minden sejtet testemben, minden szervet, amint rendben mûködik.

Fel kell ismernünk, hogy testünk arra válaszol, amit gondolunk! Isten ilyennek teremtette.De meg kell engednünk neki a gyógyítást a megfelelô gondolatok és a megfelelô képek által.
Ha negatívak vagyunk, sosem látjuk magunkat gyógyulni, idegesek, aggódók vagyunk, ezáltal azt idézzük elô, hogy immunrendszerünk nem úgy mûködik, ahogy kellene.
Át kell váltanunk a hitre! Hidd, hogy gyógyulás áramlik át rajtad! Hidd, hogy a gyôzelem úton van! Már akkor hinnünk kell, mielôtt megkaptuk!

Nagyon fontos, hogy milyen képeket engedsz be elmédbe.
Emlékszel, amikor Isten azt mondta Ábrahámnak, hogy gyermeke lesz? A valóságban ez lehetetlen volt. Túl idôs volt.
Mit tett Isten? Adott neki egy képet róla, valamit, amit láthatott. Azt mondta: Ábrahám, utódaid olyan számosak lesznek, mint az égen a csillagok és a homokszemek a tengerparton.
Mondhatta volna, hogy Ábrahám, rengeteg utódod lesz, de Isten tudta, milyen fontos a vizuális megjelenítés ahhoz, hogy helyes képet tudjon alkotni.

El tudom képzelni, amint Ábrahám fekszik éjjel az ágyban és arra gondol: Ez sosem fog megtörténni. Túl öreg vagyok ahhoz, hogy gyerekem legyen.
Isten azt mondja: Rendben Ábrahám. Kelj fel, menj ki, nézz fel a csillagokra! Ennyi utódod lesz.
Ábrahám elkezdi számolni a csillagokat. Eltéveszti, visszafekszik az ágyba, hisz benne, hogy be fog következni.
Másnap reggel felkel és ugyanaz: Nem tudom, Isten hogyan fogja ezt megvalósítani.
Isten azt mondja: Rendben, Ábrahám. Menj le az óceánhoz, végy fel egy marék homokot! Minden homokszem egy utódodat jelképezi.

Miért akart Isten valami vizuálisat? Azért, hogy a megfelelô kép legyen fejében.

Hagy kérdezzem meg: Milyen képed van önmagadról, családodról, jövôdrôl? Amilyen kép van elmédben, arra tartasz.

Olvastam emberekrôl, akik vakvezetô kutyákat képeznek ki. Olyan kutyákat, akik látásukban korlátozott embereknek segítenek. Azt mondták, hogy egy új kutya kiképzésében az a legnehezebb, hogy megtanítsák a kutyát felnézni, hogy a dolgokat a gazdájuk szemszögébôl lássák. A legtöbb kutya ugyanis csak lefelé néz, mert így szokták meg. Valahogy fel kell emelni a kutya perspektíváját, hogy segítsenek neki a gazda szemszögébôl látni.

Ebben akarok neked ma segíteni, hogy felemeld víziód és magasabb perspektívából lásd a dolgokat, hogy megfelelô képet tudj alkotni magadban. Miért nem határozod el velem, hogy a mester szemszögébôl kezded nézni a dolgokat? Ahogy Isten lát téged: erôsnek, egészségesnek, gyôzedelmesnek! Használd képzeleted a helyes célra! Emlékezz rá, hogy afelé megyünk, amit magunk elôtt tartunk! Kelj fel minden reggel és lásd magad sikeresnek, egészségesnek, teljesnek! Lásd a képet, hogy te és családod nemcsak áldottak vagytok, hanem még nagyobb áldás vagytok!

Ha a megfelelô képeket tartod magad elôtt és mindig megerôsíted imával és hálaadással, Isten megígéri, hogy bármit is képzeltél el, semmi sem lehetetlen. Túljutsz minden akadályon, legyôzöl minden ellenséget és meglátod, Isten minden álmod és vágyad megvalósítja!
Ámen.

(Közös ima és Victoria záró szavai)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails