Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

szombat, december 12

Közelebb vagy, mint gondolnád

" Így ne hagyjuk hát magunkat belefáradni a jónak cselekvésébe! A maga idejében jó termést fogunk aratni, ha nem adjuk fel, nem hagyjuk abba."
(Galáciabeliekhez 6:9)




Joel és Victoria üzenete

Isten mindenki szívébe elültetett álmokat és vágyakat. Mindannyiunknak vannak elérendô céljai és olyan szituációi, melyek megváltozásában hiszünk.
Néha úgy tûnik, tovább tart, mint gondoltuk.
Néha nem sikerülnek úgy a dolgok, mint ahogy elterveztük és ilyenkor könnyû elveszíteni a lekesedést. Negatív gondolatok merülnek fel, melyek azt súgják: "Sosem fog ez megváltozni." "Sosem gyógyulsz meg." "Sosem fogsz kimászni a gödörbôl"
Ha nem vigyázunk, akkor elbátortalanodunk és úgy végezzük, hogy leragadunk ott, ahol vagyunk. Az emberek sokszor azért maradnak le az Isten adta legjobbról, mert túl korán feladják. Nem veszik észre, hogy mennyire közel vannak a gyôzelemhez.

Barátom, te ne légy ilyen! Ne add fel, csak azért, mert nehéznek tûnik!
Közelebb vagy, mint gondolnád! Annyit áldoztál már rá és nem tudhatod, talán még néhány nap hit, néhány hét jótétemény, néhány hónap bizakodás és megváltozhatna helyzeted. Ne feledd, Isten a te oldaladon áll!
Maradj talpon és higgyél, mert közelebb vagy, mint gondolnád ahhoz, hogy beteljesíts minden vágyat, mit Ô ültetett el benned!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails